Peugeot besplatno dva mjeseca u jesenskoj servisnoj akciji provjerava stanje akumulatora, a nude i gume uz 15% popusta

PEUGEOT organizira servisnu akciju besplatne provjere akumulatora od 1. listopada do 30. studenog 2018. Za bezbrižno pokretanje tijekom zime, svi vlasnici Peugeot vozila imaju mogućnost besplatno povjeriti u ovlaštenim servisima Peugeot stanje akumulatora. Istovremeno, u ponudi su gume marki CONTINENTAL, SEMPERIT i BARUM uz 15 posto popusta od 01. listopada do 29. prosinca 2018. 

Peugeot besplatno dva mjeseca u jesenskoj servisnoj akciji provjerava stanje akumulatora, a nude i gume uz 15% popusta peugeot press
24. 9. 2018

 AKUMULATOR: Iako nevidljiv, akumulator je vitalni sastavni dio vozila. Neprijatelji akumulatora su hladno vrijeme i otežani uvjeti na cestama te kratke vožnje kad se akumulator ne može u potpunosti nadopuniti. Uz to, s vremenom, oksidacija i sulfatacija prirodno utječu na njegovu snagu. Prema procjeni, trećina kvarova tijekom zime uzrokovani su nepravilnom električnim sustavom. Nakon pokretanja, akumulator opskrbljuje električnom energijom tijekom vožnje sve potrošače vozila: grijanje, alarm, navigacija, servo-upravljač, sve što je potrebno za udobnu vožnju.

GUME: Kiša, susnježica, snijeg ili poledica. Jesen i zima osim svojih prirodnih ljepota donose nam mokre i skliske kolnike. Gume čine jedinu poveznicu između vozila i ceste. Područje dodira s tlom odgovara otprilike površini jedne ruke, stoga je primarno stalno održavati gume u besprijekornom stanju. Nizak profil produžuje zaustavljanje za 50% što iznosi u prosjeku 14 m ako vozite 100 km/sat – to je skoro duljina tri automobila! S zimskim gumama smanjuje se put kočenja za 6 m na mokroj podlozi pri brzini od 80 km/h i više od 30 m pri brzini od 50 km/h na snježnoj podlozi ako je vozilo opremljeno zimskim gumama.

Promo Peugeot

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.