Honda je među 20 najboljih svjetskih marki

Prema najnovijem Interbrand istraživanju,Honda je jedna od 20 najboljih svjetskih marki. Narasla tri posto i tako se na ljestvici postavila kao jedan od najvrjednijih brendova na svijetu

4. 10. 2017

''Snaga Honde ističe našu utjecajnu poziciju na tržištu'', izjavio je Philip Ross, viši potpredsjednik Honda Motor Europe. Raznovrstan asortiman novih proizvoda, od Clarity Fuel Cella s nultom emisijom štetnih plinova do nagrađivanoga modela Civic Type R, pokazao je značaj napredne tehnologije za Honda brend.

Nedavno najavljena'električna tehnologija dodatno će ubrzati mjezin veliki napredak, dovodeći od 2018. godine na tržište niz novih električnih vozila.

U travnju 2017. Honda Jet postavila je novi Miami-Panama rekord u brzini, koji je izmjerila ekipa National Aeronautical Associationa.

I Hondina stručnost u robotici i autonomiji pomogla joj je da 2013. godine lansira genijalnu kosilicu Miimo, koja se zna sama napuniti u električnoj priključnoj stanici i može inteligentno pratiti izgled bilo kojega vrta, koseći travu tiho i precizno.

Interbrand studija postoji 18 godina. Izvještaj analizira kako snaga brenda određuje uspjeh tvrtke, stavljajući fokus na financije proizvoda i usluga, na ulogu koju marka ima prilikom kupčeva donošenja odluka o kupovini  i generalno na ukupnu snagu brenda.

Tagovi: honda

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.