M5 Touring: BMW zamotao vrlo poseban poklon za Božić! (VIDEO)

Ah, kad bi nas bar takav dar čekao ispod božićnog drvca... Nije nam bitna boja; neka Djed Božićnjak sam izabere.

M5 Touring: BMW zamotao vrlo poseban poklon za Božić! (VIDEO) BMW
26. 12. 2023

Božić je pred vratima i toga su svjesni i automobilski brendovi. BMW je stoga pripremio poseban video u kojem Djed Božićnjak iznenađuje jedan od najiščekivanijih Bavaraca u nadolazećoj godini. M5 Touring - onaj što je karavan. Gledajući svog velikog brata M3 Touring  očito je i dobri čovjek ostao bez teksta.

BMW već duže vrijeme zafrkava i priprema ljubitelje automobila za dolazak M5 Touringa, koji će biti predstavljen 2024. godine. Ovaj je posljednji put bio dostupan u generaciji s internom oznakom E61, kada je ispod motora ugrađen V10 atmosferski motor. napa. iz napomene na kraju videa (The ultimate electrified M power) jasno je da će onaj koji dolazi sljedeće godine imati hibridni pogonski sklop. Priča se da brzi karavan ima više od 700 konjskih snaga - ako je istina, barem 100 više od najnovijeg Audija RS6.

Zapravo, M5 Touring bi bio stvarno prikladan za Djeda Božićnjaka. Kapacitet dovoljan za posjet toliko djece u jednoj noći i velika čizmica za sve darove.

Tagovi: BMW M

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.