Tri mlade dizajnerice za koje će, sigurni smo u to, svi ubrzo čuti

U svome zagrebačkom studiju Jelena, Stela i Tea stvaraju jako fora nakit i gradske ruksake koji će uskoro postati apsolutni modni must have

 

10. 3. 2017

Poznavateljima mode i dizajna brand ALL, koji je pokrenut 2013. godine u Londonu, a osmislile su ga dizajnerice Tea Momčilović i Jelena Malenica, itekako je poznat. Svi ostali, sigurni smo u to, ubrzo će čuti za nakit za koji dizajnerice uzimaju inspiraciju i drvenim geometrijskim oblicima koji se nalaze u skladištu podova i neiskorištenih estetski zanimljivih komada morskoga života na pustom otoku Kakanu na jadranskoj obali.

Za kreacije se koriste mesingom, bakrom i aluminijem. Tea i Jelena kažu da dijele sličan smisao za estetiku i savršeno se nadopunjuju u poslu. U svome zagrebačkom studiju rade s dizajnericom torbi Stelom Leboš, koja je osmislila brend 47, a iza njega se kriju savršeni gradski ruksaci. 

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.