Victoria Beckham izazvala je pravu histeriju suprugovom fotografijom u donjem rublju

“I meni se pokvario televizor”, bio je samo jedan u nizu oduševljenih komentara.

Victoria Beckham izazvala je pravu histeriju suprugovom fotografijom u donjem rublju Instagram/Victoria Beckham/fotomontaža
16. 12. 2023

Victoria Beckham dobro zna da je njezin David, odnosno njegovo još uvijek vrlo atletsko tijelo, pravo remek-djelo. Čak su ga i vlasnici nogometnih klubova zvali "nogometni David", misleći na Michelangelov renesansni kip Davida koji je simbol savršenog muškog tijela. I časopis People je 2015. bivšeg nogometaša proglasio najseksi muškarcem na planetu. U jednom je tadašnjem intervjuu rekao da se on sam nikada nije osjećao kao privlačna, seksi osoba. No, naglasio je kako se njegova supruga svakako slaže s ovom titulom.

Uz njegovu fotografiju u kultnom donjem rublju Calvina Kleina ispod TV-a u stanu u New Yorku, koju je očito snimila bez Davidova znanja, Victoria je na Instagramu napisala: “Električar je došao popraviti TV... Ali džabe. "

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 
Čak je i svog supruga označila u svojoj objavi, mogao je vidjeti da je izložila njegove zategnute noge, mišićava leđa i jedinstvene tetovaže kako bi ih svi vidjeli. Nije nedostajalo oduševljenih komentara i izraza zahvalnosti pratitelja.

“Uljepšali ste nam praznike”, napisala je jedna od njih, a ima i onih koji se nadaju da će im se televizor uskoro pokvariti. "Znamo koga treba nazvati da to popravi", napisali su.

S obzirom na to da se par povremeno našali na društvenim mrežama, nimalo nas ne čudi što je Victoria razgolitila svog supruga u neobičnoj, vrućoj pozi. Možda mu se čak i odužila za njegov nedavni podrugljiv komentar tijekom intervjua kada je tvrdila da dolazi iz radničke obitelji. David je razgovor prekinuo pitanjem: "Kakav je auto imao vaš otac?" Pa, reci...” Vidljivo posramljena, Victoria je odgovorila: “Rolls Royce, ali nije kako bi moglo zvučati...”

Obitelj Beckham je uoči Božića Veliku Britaniju zamijenila uzbudljivim New Yorkom, odakle se ovih dana redovito oglašavaju na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.