Victoria javno 'razotkrila' supruga: pogledajte kako je blagdanska euforija već zahvatila slavnog Davida Beckhama (VIDEO)

Bio je siguran da ga nitko ne može vidjeti. Da ga nitko ne čuje. Ali on je radio ono što mi ljudi radimo iza četiri zida. Sve lijepo i lijepo, da snimka engleske zvijezde nije završila na društvenim mrežama zahvaljujući njegovoj supruzi...
 

Victoria javno 'razotkrila' supruga: pogledajte kako je blagdanska euforija već zahvatila slavnog Davida Beckhama (VIDEO) Victoria Backam / Instagram
1. 12. 2022

Počeo je posljednji mjesec u godini, počeo je veseli prosinac. Glavni trgovi najvećih gradova u zemlji svečano su okićeni. Mnogi domovi već imaju božićno drvce. Iz zvučnika se širi miris kuhanog vina, a nekako odjekuju i oni evergreeni koji svake godine u isto vrijeme iznova postaju pravi glazbeni hitovi. Naravno, ima i onih kojima sve navedeno ide dobro, ali legendarni David Beckham očito nije jedan od njih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Njegova supruga Victoria otkrila je kako jedan od najboljih engleskih nogometaša svih vremena poprilično voli božićne hitove. Bivša članica Spice Girls potajno je snimila svog supruga kako uz kavu pjevuši jednu od najpopularnijih božićnih pjesama u povijesti čovječanstva All I Want For Christmas Is You, koju je već 1994. godine prva otpjevala američka zvijezda Mariah Carey. Victoria objavljena na Instagramu postala je pravi hit, koju je u nešto više od dva sata lajkalo gotovo 300.000 ljudi. Većina je mišljenja da David Beckham zaslužuje samo pohvale za svoje pjevanje božićnog hita.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.