David Beckham dizajnirao je 2 prekrasna Maseratija koje možete kupiti i vi!

Britanski nogometaš je inspiraciju pronašao u starijim Maseratijima i to je jasno vidljivo na oba nova modela.

David Beckham dizajnirao je 2 prekrasna Maseratija koje možete kupiti i vi! Maserati
20. 6. 2023

 
David Beckham veliki je zaljubljenik u automobile, viđen je u mnogim automobilima, a nedavno je svom sinu i odabranici prilikom vjenčanja poklonio vrlo poseban Jaguar. No sada je dobio posebnu priliku u jednoj od talijanskih marki automobila.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

DB Essentials

U Maseratiju, 108 godina starom brendu prepoznatljivom po trozubu, dopušteno je dizajnirati 2 specifikacije po svom ukusu u okviru programa Fuorserie koji se bavi posebnim zahtjevima kupaca, a koji će biti dostupni i drugim kupcima.

Nedavno je Beckham kupio i Maserati MC20, crne boje s ružičastim detaljima i za to se pobrinuo odjel Fuorserie.

Od kuda mu samo inspiracija

Prva od dvije specifikacije kombinira tamnoplavu vanjštinu sa svijetlosmeđom kožnom unutrašnjosti, dok druga ima smaragdnozeleno tijelo nadopunjeno tamnijom smeđom kožom. Kupci novih modela MC20 i Grecale također će moći naručiti svoje automobile upravo u ovoj specifikaciji, a to najavljuje posebna metalna pločica na automobilu.
 

Reinterpretacija bezvremenosti

Rečeno je da su ovo samo prve od nekoliko specifikacija koje će za Maserati pripremiti pojedinci koje marka smatra prijateljima koji imaju probran i sofisticiran ukus. Stoga žele oživjeti neke od svojih najvećih automobilskih klasika kroz nove automobile.

Fotografije: promocijsko gradivo

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.