Sjećate li se još naše voditeljice Ivane Šundov? Sada ovako izgleda, biste li je prepoznali?

Kraljevala je na našim malim ekranima, no onda ju je ljubav odvela negdje drugdje.

Sjećate li se još naše voditeljice Ivane Šundov? Sada ovako izgleda, biste li je prepoznali? ivanajoannani instagram/ ivana šundov
6. 5. 2024

 
Mnogi gledatelji u Sloveniji i danas dobro pamte zgodnu hrvatsku voditeljicu Ivanu Šundov, koja je važila za elegantnu damu. Ovdje je bila iznimno popularna, no onda ju je ljubav odvela u hrvatsku metropolu, Zagreb, tamo je stvorila obitelj i život, a i udala se.

Ali brak nije potrajao. Prije nekog vremena magazinu Obrazi povjerila je kako je doživjela razvod. Kaže da joj je to bilo teško iskustvo.

“Dugo se nisam odlučivala na ovaj korak jer sam smatrala da je bolje da moje kćeri odrastaju u obitelji, a najviše sam se zaslijepila pred činjenicom da je sve dobro i da će biti. .." Dodala je kako život ide dalje i sada je to za nju davna prošlost. Uvijek je željela živjeti u sadašnjosti, pa ne proživljava teška vremena. I sama je svakako krenula dalje, osim što je povremeno vodila neki event, završila je i školu šminkanja, od svakog je vizažista ponešto naučila i zapamtila.

Kasnije je čak i za svog konjića završila školu šminkanja kod poznatog vizažista Borisa Čavline koji ima svoju akademiju u Beču. "Jako volim šminku jer nas čak i malo ruža trenutno može dovesti u bolje raspoloženje. Istina je da mi s godinama skidanje navečer postaje sve nepotrebnije, ali ne mogu Ne mogu bez toga. Nikada ne idem u krevet, a da nisam temeljito očistila lice", dodaje Ivana. Pa, jasno je da je ona jedna od onih dama kojima godine ne štete. S vremena na vrijeme na svom Instagram profilu objavi lijepu scenu s nekog od događanja na kojima je, a njezini fanovi primjećuju da se nije nimalo promijenila svih ovih godina.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šundov (@ivanajoannani)

Sama svakako spada u one dame čija je ljepota bezvremenska. Ivana doduše prati modne trendove što se tiče stajlinga i šminke, ali ne pod svaku cijenu. Uvijek zna procijeniti što bi joj dobro stajalo - i bira upravo to. Dobro se brine o sebi i uvijek je dotjerana. Stoga ne čudi što mnogi upravo u njoj pronalaze inspiraciju – kako kada je odjeća u pitanju, tako i kada je šminka u pitanju.