Kći Billa Gatesa sretna, a ostala bez očevih milijardi: pogledajte gdje će živjeti nakon preseljenja

Milijarder Bill Gates većinu svog bogatstva neće dati svojoj troje djece, a njegova najstarija kći odlučila je okrenuti novi list u životu.

Kći Billa Gatesa sretna, a ostala bez očevih milijardi: pogledajte gdje će živjeti nakon preseljenja Instagram/Jennifer Gates/posnetek zaslona
21. 2. 2023

Američki biznismen Bill Gates "pod palcem" ima bogatstvo vrijedno 117 milijardi američkih dolara (oko 110 milijuna eura), navodi Bloomberg. No, kao što je više puta rekao, svoje ogromno bogatstvo ne namjerava pokloniti svoje troje djece, Jennifer, Roryju i Phoebe, a biznismen je objasnio kako njegova djeca neće biti siromašna jer će imati sve mogućnosti školovanja i obrazovanja. pristojan život, ali se neće smjeti nadati velikom nasljedstvu.
 

"Djeca će dobiti odlično obrazovanje i nešto novca tako da im se nikad ništa loše neće dogoditi, ali će biti neovisni i imati vlastite karijere", rekao je Bill Gates za Daily Mail u prošlosti. "Ne činim djeci uslugu ako imaju veliko bogatstvo jer to iskrivljuje ono što žele i što bi mogli učiniti kako bi sebi donijeli put."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates)

Gates i njegova bivša supruga Melinda većinu će svog bogatstva donirati svojoj dobrotvornoj organizaciji, Zakladi Billa i Melinde Gates, koja financira zdravstvene i obrazovne projekte diljem svijeta.

Najstarija kćerka Jennifer Gates odmalena je znala da će si morati sama krčiti put, jer neće naslijediti milijarde svojih roditelja. No to ne znači da ne živi luksuznim životom.

26-godišnja studentica medicine nedavno je živjela u stanu u New Yorku, ali se sa suprugom preselila jer čekaju dijete. Bill Gates stavio je na prodaju stan svoje kćeri za 4,75 milijuna dolara (4,45 milijuna eura) prošlog prosinca nakon vijesti da će dobiti dijete.
 

Jennifer i njezin suprug, 32-godišnji Nayel Nassar, imat će dovoljno prostora u novom luksuznom stanu i mogu stvoriti veliku obitelj.

Bračni par živi u "penthouse" stanu na Manhattanu vrijednom 51 milijun dolara (cca. 48 milijuna eura). Stan je veličine 8900 četvornih metara, od čega 3400 četvornih metara ima vanjski dio. Troetažni stan ima šest spavaćih soba, šest kupaonica, dvije toaletne sobe, nekoliko terasa i dva parkirna mjesta. Ima vlastiti lift, glavna terasa stana gleda na sjeverozapadnu Tribecu i rijeku Hudson te ima vlastiti vanjski bazen. Stan je prije bio u vlasništvu Lewisa Hamiltona. Vozač Formule 1 prodao ju je 2021. nakon četiri godine vlasništva, ali nikad se nije ni uselio.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.