Čekao je da izađe iz zatvora a onda je hladnokrvano pištoljom smaknuo svoje žrtve koje su mu dugovale novac

Otkrivena pozadina pucnjave u Fužinama: Probudite se znojni i puni adrenalina. Dva je ujutro. Prije samo nekoliko sekundi bježali ste od vatre... Ili je to bio samo san? Nisi sam. Mnogi ljudi tijekom ovog neobičnog razdoblja doživljavaju vrlo žive snove.
 

Čekao je da izađe iz zatvora a onda je hladnokrvano pištoljom smaknuo svoje žrtve koje su mu dugovale novac Igor Kupljenik/Bobo
6. 6. 2023

Uzrok jučerašnjeg obračuna, kada su R. V. i R. Č. poginuli na terasi lokala Sombrero u ljubljanskom blokovskom naselju Fužine, pod mecima napadača D. V., navodno je povezan s novcem, piše Delo.

Prema stručnjacima, napadač je bio stari znanac policije, a u društvu poznat kao čovjek kojeg je bolje izbjegavati. Njih su dvojica, doznaje Dela, nekoć bili ortaci u bivšoj zalagaonici Rabella koja se nalazila svega nekoliko metara od mjesta zločina. Prema svjedočenju upućenih, muškarac u dobi od 57 i 58 godina, unatoč zatvorenoj zalagaonici i dalje se povremeno bavi ovom djelatnošću.
 

Prije nekih pet-šest godina kod njih je navodno također došao D. V. i založio zlatnik koji mu je navodno puno značio, a zauzvrat je navodno dobio novac. Po povratku iz zatvora (nije poznato zašto je bio zatvoren) želio je natrag svoju založenu imovinu, no R. V. i R. Č. tražio više novca nego što je isprva dogovoreno. Stoga je dvostruki ubojica više nego očito odlučio uzeti sudbinu u svoje ruke.

Kada je napadač prišao žrtvi, oni su u tom trenutku bili gosti u lokalu. Kasnije su se s terase navodno povukli na dječje igralište lokala, gdje je napadač navodno izvadio pištolj i pucao u njih. U obojicu  samo jednom, ali rane koje im je nanio bile su preteške. Nakon incidenta navodno je sjeo u automobil i odvezao se u smjeru Polja. Navodno je kod sebe imao oružje, navodno čak i ručnu bombu. Navodno je na predjelu Polje zaustavio automobil, izašao iz njega i presudio sebi.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.