VIDEO: Ed Sheeran progovorio o zdravstvenim problemima svoje supruge i briznuo u plač

Prikazao je uspone i padove svog života, progovorio o djetinjstvu i smrti najboljeg prijatelja.

VIDEO: Ed Sheeran progovorio o zdravstvenim problemima svoje supruge i briznuo u plač YouTube/Movie Coverage/posnetek zaslona
23. 3. 2023

Eda Sheerana možemo ga vidjeti kako se rasplakao u prvom traileru za njegovu novu dokumentarnu seriju The Sum Of It All. 32-godišnji britanski pjevač zabilježit će uspone i padove svog života na putu do zvijezde u četverodijelnoj seriji na Disney+, koja će premijerno biti prikazana 3. svibnja.

Put do punu slave

Popularna zvijezda na početku trailera priča o svom djetinjstvu, odrastanju, kada se borio s mucanjem, između ostalog rekavši: "Ovaj tip neće izrasti u pop zvijezdu. To je tako malo vjerojatno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Video zapisi iz njegova djetinjstva prošarani su scenama s pozornice snimljenim tijekom njegovih rasprodanih koncerata na turneji.

Progovorio je i o teškoj smrti svog najboljeg prijatelja

Sheeran pripisuje zasluge svom najboljem prijatelju Jamalu Edwardsu koji mu je omogućio prvi veliki scenski prekid koji ga je proslavio.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamal Edwards MBE, MBA 🇻🇨🇬🇧 (@jamaledwards)

Opisao je i njihovo prijateljstvo prije svoje iznenadne smrti prošle godine. Edwards je preminuo u veljači 2022. nakon što je doživio srčani zastoj zbog uzimanja kokaina i alkohola. Imao je 31 godinu, a Sheeran je nedavno otkrio da će prvi singl s njegovog novog albuma Subtract biti posvećen njegovom pokojnom prijatelju. Objasnio je da je njegov novi album inspiriran osobnim tragedijama s kojima se suočavao. Iako album izlazi 5. svibnja, prvi singl Eyes Closed izlazi 24. ožujka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

"Pjesma govori o gubitku nekoga, osjećaju da svaki put kad izađeš očekuješ da ćeš naletjeti na njih i sve te samo podsjeća na njih i stvari koje su radili zajedno", napisao je na Instagramu. "Mislim da glazba pomaže u liječenju, pa plešem zatvorenih očiju kako bih pokušao prebroditi to", dodao je.

Progovorio je i o teškim zdravstvenim problemima supruge

 
U traileru se vidi pjevačeva supruga Cherry Seaborn trudna s obje njihove kćeri: Lyre, koja sada ima dvije godine, i Jupiter, koja ima 10 mjeseci.

- Sve u mom životu postalo je puno bolje kada je Cherry ušla u njega - kaže pjevač.

U dokumentarcu je zvijezda progovorila i o zdravstvenim problemima svoje supruge. Otkrio je da je par mučen "strahom, depresijom i tjeskobom" nakon što je Seabornovoj dijagnosticiran tumor koji ona nije mogla liječiti sve do rođenja drugog djeteta.

Ovaj put se javnosti pojavio u potpuno prirodnom svjetlu. Kada se pokvario u automobilu zbog prijateljeve smrti i svađe svoje supruge, pokazao je svoju ranjivost i poslao jasnu poruku da i slavne osobe pate.
 

Trailer završava video zapisima Sheerana kako slavi svoj rođendan, nastupa na pozornici i smije se s prijateljima. Kaže da život zna biti nepredvidiv.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.