U klaonici je svinja ubila mesara kada ga je ovaj pokušao zaklati

Kada je 61-godišnji mesar pokušao ubiti svinju u klaonici, to ga je stajalo života. Mesar nije preživio napad, a ni životinja. Ova je priča poput one čuvene kako nije vijest da je pas ugrizao čovjeka, već obrnuto.

U klaonici je svinja ubila mesara kada ga je ovaj pokušao zaklati Susanne Jutzeler / Pixabay
2. 2. 2023

Čudna nesreća dogodila se nedavno u hongkonškoj klaonici Sheung Shui, koja se nalazi na sjevernoj periferiji grada. Kad je mesar preko svinje prešao elektrošokerom, ona je - umjesto da zaspi - oživjela i nasrnula na njega.

Onesviještenog koljača s nožem u ruci i ranom na stopalu pronašao je kolega i pozvao Hitnu pomoć, no bilo je prekasno. Ozljede su bile preteške. Istraga nesvakidašnjeg događaja još traje, a tamošnje Ministarstvo rada izrazilo je sućut obitelji preminulog.

„U najkraćem mogućem roku dovršit ćemo očevid i utvrditi što se dogodilo i tko je odgovoran za nesreću te ujedno predložiti mjere za poboljšanje stanja. Ako je došlo do kršenja zakona o zaštiti na radu, poduzet ćemo mjere', rekao je glasnogovornik ministarstva.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.