Tesla je u Njemačkoj oborila novi rekord, ali ne onaj na koji mislite

Tesla Model Y jedan je od najprodavanijih automobila u Europi, ali ovaj riječ je o jako neobičnom rekordu. Light show skupa Teslinih fanova iz ptičje je perspektive bio pravi praznik za oči.

Tesla je u Njemačkoj oborila novi rekord, ali ne onaj na koji mislite Twitter
3. 10. 2023

Prošlog prosinca Tesla je najavio da će proširiti značajku svjetlosnih efekata svojih automobila kako bi mogli istovremeno puštati istu pjesmu i s njom sinkronizirati prednja svjetla, žmigavce i stražnja svjetla. Ova zabavna aplikacija iznjedrila je niz zanimljivih pokusa, ali nijedan nije bio toliko opsežan kao onaj koji je stigao iz Njemačke.

Više od 250 vlasnika električnih vozila Tesla okupilo se na parkiralištu i priredilo pravi light show, oborivši novi svjetski rekord.

Prije nekog vremena, 170 električnih vozila okupilo se u San Luis Obispu, Kalifornija, i vozili su se u obliku Cybertrucka kako bi obilježili nadolazeće predstavljanje električnog kamioneta.

Tri mjeseca ranije. Sada je još nekoliko desetaka automobila sudjelovalo na sličnom skupu u Njemačkoj.

 
Ljubitelji Tesle iz Njemačke i susjednih zemalja odazvali su se pozivu na posebno druženje u sklopu kojeg će izvesti poseban light show i oboriti svjetski rekord.

 
Automobili su obasjali nebo uz pjesmu "Can't Stop" benda Red Hot Chilli Peppers, pretvorivši na minutu parkiralište u njemačkom Hammu u pravo malo koncertno mjesto.

Sva prisutna električna vozila su se lijepo sinkronizirala i prikazala nevjerojatan light show koji je iz ptičje perspektive bio pravi praznik za oči.

Preberite še: Dostavljalec slepo sledil navigaciji in končal v jezeru sredi gozda (FOTO)

BONUS VIDEO: Prodajniški triki, testiranje avtomobilov in kaj je narobe z BMW M2?

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.