Svijet nogometa potresla strašna tragedija: u prometnoj nesreći poginuli suigrač, fizioterapeut i umirovljeni nogometaš (VIDEO)

Imali su sve pred sobom... A onda... Tresak, jak prasak, okovani lim i mnogo suza. Dogodila se nezamisliva tragedija.
 

Svijet nogometa potresla strašna tragedija: u prometnoj nesreći poginuli suigrač, fizioterapeut i umirovljeni nogometaš (VIDEO) YouTube/WELT Nachrichtensender/posnetek zaslona
14. 3. 2023

Njemačku i svijet nogometa potresla je strašna tragedija nakon što su u teškoj prometnoj nesreći život izgubila čak četiri člana tamošnjeg niželigaša Alemannie 05. Nesreća se dogodila u noći sa subote na nedjelju, i to u blizini Karlsruhea.

Razlozi nesreće još nisu u potpunosti poznati, no policija je objavila da su se dva automobila direktno sudarila. U jednom su umrla sva četiri putnika, nitko nije bio stariji od 30 godina. U drugom su se dva brata vozila kao putnici u taksiju. Jedan je poginuo, drugi je teško ozlijeđen. Teške ozljede zadobio je i taksist.

U zaista žestokom sudaru dva su automobila potpuno uništena.

Nogometaši Danny Zimmerer i Tim Paluschka, fizioterapeutkinja Leonie Burkart i umirovljeni član Alemannije 05 Philipp Dommer vraćali su se s klupske zabave kada je vozač iznenada izgubio kontrolu nad automobilom i prešao u suprotni trak.

Prema izvješćima njemačkih medija, za volanom BMW-a je navodno Danny Zimmerer.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.