Nije istina, ali je! Pogledajte "bijesne pile" koje su djeca vozila na maturalnu večer

Zlatna mladež i njihovi statusni simboli. Što mislite, je li to normalno ili su pretjerali?!

Nije istina, ali je! Pogledajte "bijesne pile" koje su djeca vozila na maturalnu večer Instagram
3. 6. 2024

Hrvatski su učenici proteklih tjedana maturalnim večerima proslavili završetak školovanja, no iako ta 'tradicija' u Hrvatskoj nije baš jeftina, ne može se mjeriti s novcem koji se vrti oko bare. 'Prom night', što se na slovenskom prevodi kao maturalac, jedan je od najvažnijih događaja u životu mladih u SAD-u. Maturalna večer srednjoškolaca u Miamiju nekako je izgledala kao autosalon jer se nizao red nevjerojatno skupih automobila.
 

Ako su vas roditelji vozili na maturalnu u svojim prilično običnim automobilima, imat ćete pomiješane osjećaje o voznom parku učenika Miami Northwesterna. Ove vrlo posebne večeri, mladići i djevojke dovezli su se do ulaza u brojnim ekstravagantnim vozilima.
 

 
Ispred dvorane poredana je hrpa mercedesa G klase, bilo je tu i otrovnih Lamborghinija i Rolls-Roycea. Štoviše, među voznim parkom uočen je čak i Cybertruck. Naravno, ovo nije prvi put, sudeći po objavama na mrežama, tamo je to postala prava tradicija školskih plesova. Kao što možete vidjeti iz komentara, ovo je prilično uobičajena praksa za Miami Northwestern, osim što su ovaj put studenti dodali malo više glamura. Nepotrebno je reći da su rent-a-car tvrtke te noći očito bile jako zaposlene.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.