Star je, dobio je "vritnjak", no i dalje je tražen! Cristiano Ronaldo ima nemoralnu ponudu koju "ne može" odbiti!

Al Hilal iz Saudijske Arabije nudi astronomskih 200 milijuna eura za dvije godine u njegovom dresu! Gdje će otići sav taj novac? Jedan od najboljih nogometaša svih vremena po reputaciji dobio je nemoralnu ponudu Manchester Uniteda koju će teško odbiti.
 

Star je, dobio je "vritnjak", no i dalje je tražen! Cristiano Ronaldo ima nemoralnu ponudu koju "ne može" odbiti! Foto credit: Christiano Ronaldo
24. 11. 2022

Cristiano Ronaldo našao se u paradoksalnoj situaciji: igra Svjetsko prvenstvo, ali je bez kluba. Portugalac je prije nekoliko dana konačno kazao zbogom Manchester Unitedu. Obje strane su napisale da je rastanak bio sporazuman, no činjenica je da su ga Crveni vragovi otjerali iz kluba nakon što se Ronaldo jednostavno previše prepustio u visokom intervjuu za Talk TV. Pljuvao je Upravu kluba, kritizirao trenera, vrijeđao suigrače. Nije bilo povratka.

Postavlja se zanimljivo pitanje, gdje će Ronaldo nastaviti karijeru? Iako već ima 37 godina, ne krije da bi i dalje volio igrati nogomet. Ali izbirljiv je, želi se dokazati na najvišoj razini. No, neki od najvećih klubova već su objavili da nisu zainteresirani za Ronalda. Kao i prviBayern. 

Iz Katara u Saudijsku Arabijo?

Pa bi li Ronaldo bio spreman prihvatiti izazov manjeg europskog kluba i za - jasno - puno manju plaću? Ili će se radije pozdraviti sa starim kontinentom i otići tamo gdje su ga spremni obasuti novcem? A tko zna, možda Ronaldo nakon Svjetskog prvenstva iz Katara ode u susjednu Saudijsku Arabiju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Prema The Telegraphu, Al Hilal se ponovno zagrijao za Ronalda nakon njegovog odlaska s Old Trafforda. Riječ je o klubu u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije. Al Hilala opravdava zanimljiv nadimak: Azijska galaksija. Riječ je o najtrofejnijem arapskom klubu s čak 65 osvojenih lovorika. Među svim klubovima u Aziji, stavio je najviše međunarodnih trofeja u vitrinu. Svemu navedenom odgovara i financijska situacija u klubu. To nije sjajno, to je sjajno. Toliko dobro da je Al Hilal voljan platiti Ronaldu ono što mu nitko dosad nije platio.

Ronaldu, koji bi u Unitedu trebao zarađivati ​​oko 30 milijuna eura godišnje, Al Hilal nudi astronomskih 200 milijuna eura za dvije godine u njegovom dresu!

Al Hilal je već zaprosio Ronalda u ljeto kada je ovaj napuštao redove torinskog Juventusa, no veterana tad ponuda nije zanimala jer je želio nastaviti igrati u Europi, u jednoj od najjačih liga starog doba. kontinentu i prije ili kasnije ponovno u Ligi prvaka. Sad kad je njegova avantura u Manchesteru tako loše završila, mogao bi se predomisliti. Ima dosta razloga za to. Čak 200 milijuna kuna.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.