"Richard Neovisni" ide na izbore kao posljednja 405. stranka u Hrvata, Ministarsvo pravosuđa nije riješilo zahtjev Ivice Todorića, ali je osobenjaka iz Ravnih kotara i to doslovno minutu do 12!

I on će na izbore! Enio Meštrović, zadarski performer koji je bio jedna od većih zvjezda zadnjih lokalnih izbora registrirao je svoju stranku zanimljiva imena u posljednji tren.

Uspio je u onom što očito Veliki gazda Ivica Todorić nije! Bivši vlasnik Agrokora sada potporu može dati i "Neovisnom Richardu" !

"Richard Neovisni" ide na izbore kao posljednja 405. stranka u Hrvata, Ministarsvo pravosuđa nije riješilo zahtjev Ivice Todorića, ali je osobenjaka iz Ravnih kotara i to doslovno minutu do 12! Duško Jaramaz / Pixssel
15. 3. 2024

Predzadnja, 404. stranka upisana u Registar političkih stranaka je ona Mislava Kolakušića, "Pravo i pravda"!, a zadnja, 405. je "Richard neovisni"! Enio Meštrović, zadarski performer koji je bio jedna od većih zvjezda zadnjih lokalnih izbora registrirao je svoju stranku zanimljiva imena u posljednji tren.

Na izbore mogu izaći samo oni koji su evidentirani. Postoji jedna iznimka!

U slučaju da je Ministarstvo pravosuđa i uprave odobrilo postojanje stranke, a da to zbog vremenog tjesnaca nije potpisao ministar Ivan Malenica. Uglavnom, računa se dan kad su stručne službe Ministarstve odobrile zahtjev. Je li tako što uopće moguće za Todorićev slučaj, ostaje tek da se vidi. No, najizvjesnije je da je izvisio.

Zadnji koji je registrirao stranku je Enio Meštrović zadarski performer koji je bio jedna od većih zvjezda zadnjih lokalnih izbora. Zadar je ovisio o njemu. Hoće li tako biti i s Hrvatskom i parlamentarnim izborima. Njegova se stranka zove Richard neovisni. Čuveni osobenjak, za neke i redikul tako starta iz zadnje startne pozicije, a odmaz do njega su Mislav Kolakušić, Ivan Vilibor Sinčić i dr. sci. Ivan Lovrinović koji su tek prošlog tjedna stavili točku na i registracije svoje stranke "Pravo i pravda".

Enia gledaju mnogi s političke scene, i s desna i s liva kao potencijalnu udavaču, a milijunski su pak YouTube pregledi Ričarda od strane Hrvata njegov su najveći zalog!

Ništa od očekivanog političkog sraza u 1. izbornoj jedinici kojeg je najavljivao Ivica Todorić, tajkun koji je najavljivao svoj politički obračun sa Andrejom Plenkovića, za kojeg drži da je baš on na čelu tajne skupine Borg koja mu je navodno otela Agrokor.

Bivši Veliki gazda nije stigao registrirati stranku Za Hrvatsku i nećete moći glasovati za njega. Kome će sad Todorić dati podršku?

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.