Prokletstvo ili prednost niskih superautomobila: Provjerite kako je završio ovaj "prebrzi" Lamborghini (VIDEO)

Pitate se kako izgleda bol od pola milijuna dolara?! Lamborghini Aventador, vrijedan pola milijuna, u sudaru s kamionom zapeo je ispod prikolice kamiona

Prokletstvo ili prednost niskih superautomobila: Provjerite kako je završio ovaj "prebrzi" Lamborghini (VIDEO) Instagram
2. 8. 2023

 
Niski superautomobili privlače pažnju i oduzimaju dah, ne samo zbog zvuka, već i zbog aerodinamičnog oblika. No, to je ponekad zgodno i na druge načine, o čemu svjedoči snimka objavljena na YouTubeu na kojoj se vidi nesreća iz Daltona, USA.

Lamborghini Aventador, vrijedan pola milijuna, u sudaru s kamionom zapeo je ispod prikolice kamiona i pritom ostao gotovo neprepoznatljiv.

Sreća u nesreći, vozač sa samo nekoliko ogrebotina.

Očekivali bismo da vozači skupocjenih automobila budu posebno oprezni na cesti, no očito nije uvijek tako, ako je vjerovati snimci na YouTubeu, vozač Lamborghinija Aventadora skrivio je tešku nesreću neopreznom vožnjom po cesti. , koji je "srećom" svih uključenih završio samo s materijalnom štetom.

 
Video korisnika Mutha Tracker prikazuje unajmljeni Lamborghini iz 2018. godine, čiji je vozač navodno pri brzini od 160 km/h izgubio kontrolu nad superautomobilom, nakon čega se isti zabio u prikolicu i zapeo ispod nje.

Nesreća se još uvijek istražuje, no nekoliko svjedoka potvrdilo je da je agresivna vožnja Aventadora dovela u opasnost druge sudionike u prometu, a rezultat može biti prilično bolan za ljubitelje brzih čeličnih konja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stewart Webb | Digital Creator | Automotive (@the_xcalibur)

Kao što je spomenuto, nisko spušteni superauto se zaglavio ispod kamiona, pa je teško vjerovati da je vozač prošao samo s lakšim ozljedama.

Navodno nije baš jako ozlijeđen, jer je s mjesta nesreće pobjegao s tek nekoliko manjih oderotina.

Ipak, uspjeli su ga identificirati jer će netko tek morati odgovarati za pola milijuna kuna štete na Lamborghiniju.

Preberite

BONUS VIDEO: Audijev tehnološki pionir zdaj še bolj izstopa, vendar na nepričakovan nači

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.