Messijeva supruga nakon utakmice potrčala u zagrljaj pogrešnom, snimka je već internetski hit

Skoro je poljubila totalnog neznanca, slažu se korisnici društvenih mreža.

Messijeva supruga nakon utakmice potrčala u zagrljaj pogrešnom, snimka je već internetski hit Twitter
29. 8. 2023

U polufinalu Kupa SAD-a Antonela Roccuzzo, supruga superzvijezde Lionela Messija, koji sada igra za Inter Miami, napravila je nevjerojatnu pogrešku. Supruga je zamijenila za njegovog suigrača Jordija Albu, a snimka na kojoj umjesto supruga trči u zagrljaj Albi već je postala viralni hit.

“Sigurno je zaboravila leće kod kuće” i “Antonella je skoro poljubila Jordija prije nego što je shvatila da to nije Leo, a Alba je bila spremna”, samo su neki od brojnih duhovitih komentara ispod snimke.

Leo i Antonela upoznali su se u svom rodnom gradu Rosariju u Argentini preko zajedničkog prijatelja Lucasa Scaglie, koji je s Messijem igrao u omladinskim pogonima nogometnog kluba Newell's Old Boys. Kad je ljeti pozvao Messija u svoj dom, tamo je upoznao svoju sestričnu Antonellu. Odmah su se poklopili i već s devet godina slali su si ljubavna pisma.
 

Svoju vezu javno su potvrdili 2009. godine, a prvi put postali roditelji tri godine kasnije, kada im se rodio Thiago. Između rođenja Matea 2015. i Ćire tri godine kasnije, i vjenčali su se (2017.) u rodnom gradu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.