Udovica Shane MacGowana otkrila je najveću molbu svog supruga Johnnyju Deppu na sprovodu u Dublinu

VIDEO: 60-godišnji Depp bio je među nazočnima na pogrebnoj ceremoniji u katoličkoj crkvi Sv. Marije u Nenaghu u Irskoj.

Udovica Shane MacGowana otkrila je najveću molbu svog supruga Johnnyju Deppu na sprovodu u Dublinu Liam McBurney / Press Association / Pixsell
10. 12. 2023

Zvijezda Pirata s Kariba bio je prijatell s MacGowanom više od 30 godina. Irski pjevač preminuo je 30. studenog u dobi od 65 godina. Depp je tijekom sprovoda bio među nositeljima poklada iz crkve, ali i među onima koji su tijekom molitve čitali dio vjernika na sprovodu.

Pjevačeva udovica Victoria Mary Clarke na sprovodu je u suzama pognula glavu nad lijes i dala njezin dirljiv zagrljaj. Tijekom svog hvalospjeva ispričala je anegdotu o slavnom glumcu i njezinom suprugu, tekstopiscu i frontmenu grupe The Pogues. Kako je rekla, MacGowan je pozvao Deppa da oprosti bivšoj supruzi Amber Heard s kojom je glumac vodio dugu i bolnu pravnu bitku nakon razvoda.

Na MacGowanovom sprovodu stotine Dublinčana okupilo se ulicama grada pjevajući njegov božićni klasik Fairytale New Yorka, dok su pored njega prolazila mrtvačka kola s tijelom mrtve pjevača.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Mary Clarke Angels (@victoriamaryclarke)

Na zadnje slovo so med drugim prispeli Johnny DeppBonoBob Geldof in Nick Cave, ki je pevskemu kolegu v čast zapel in zaigral na klavir.  Pogrebni sprevod, ki se je zbral na ulicah, se je nadaljeval proti Nenaghu, rojstnemu mestu njegove matere Therese, kjer je bil pevec pokopan.

Med solzami in bolečino so na njegovi zadnji poti praznovali pevčevo življenje. Več kot 50-članska skupina Artane je izvajala njegove pesmi, sorodniki in prijatelji pa so kasneje tudi zaplesali v cerkvi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.