Namlatila ga k'o vola u kupusu! Muškarac napao ženu u baru, a kada se uspjela osloboditi dogodio se preokret

Tučnjava u popularnom lokalu kod Ludbrega u Podravini završila je teškim ozljedama i uvjetnom zatvorskom kaznom za ženu koja je pretukla muškarca.

Namlatila ga k'o vola u kupusu! Muškarac napao ženu u baru, a kada se uspjela osloboditi dogodio se preokret Martine / Pixabay
4. 4. 2023

Sve se dogodilo prošlog prosinca oko 21.30 sati, au popularnom lokalu u okolici Ludbrega došlo je do opće tučnjave u kojoj je sudjelovala i 35-godišnjakinja. Strasti su se razbuktale do te mjere da je jedan od muškaraca zgrabio ženu i čvrsto je držao dok ju je drugi šamarao. Ali žena vrele krvi nije popuštala. Kada se uspjela osloboditi, napadačima je skupo vratila sapun.Muškarca koji ju je držao udarala je rukama i nogama, potom joj je ispod ruke došla čaša koju je uspjela razbiti pravo o njegovu glavu. svjedočio posjekotinama na njegovom čelu. Više. Kad ga je silovitim napadom uspjela srušiti na zemlju, na kraju mu je udarcem nogom u lice slomila nos i tako mu, prema mišljenju ljudi u plavom, nanijela osobito teške ozljede.uvjetna kazna. Ako u roku od godinu dana osuđenica počini još jedan zločin protiv zakona, morat će odležati šest mjeseci na hladnom.
 

Fotografija je simbolična/ Martine / Pixabay

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.