Lovrena spopali demoni! Iskoristio Laudato TV prizivajući mračne strane koje se navodno skrivaju u pobjedničkoj EU pjesmi

Dejan Lovren o pobjedniku Dore Baby Lasagni: - "Demonizam. Fuj. Ubjedili su vas da ste za ovo glasali, napisao je uz fotografiju Lasagne u backstageu. Prije toga je na Reelsu objavio prilog s Laudato TV-a o - đavlu.

Dejan Lovren je veliki vjernik i to često ističe u svojim javnim nastupima.

Lovrena spopali demoni! Iskoristio Laudato TV prizivajući mračne strane koje se navodno skrivaju u pobjedničkoj EU pjesmi Dean Lovren / Instagram
26. 2. 2024

Dejan Lovren poslao poruku: ‘Ubijedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam, fuj’.

Nakon što je "iz rezervi" ušao u polufinale, pa u potpunosti izdominirao finale Dore 2024. te ujedinio publiku i žiri kao nitko prije - Baby Lasagna ide na Eurosong predstavljati Hrvatsku.

Dejan Lovren komentirao je pobjedu Baby Lasagne na Dori 2024. na svojem profilu na Instagramu na kojem ga prati 2,7 milijuna pratitelja.

Ne stišavaju se komentari i dojmovi na pobjedu Baby Lasagne na Dori s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" . I dok većina dijeli oduševljenje i zadovoljstvo time, bilo je i onih kojima se izbor hrvatske pjesme za Eurosong nije svidio. 

Među njima je i naš nogometaš Dejan Lovren koji je svoje mišljenje podijelio na profilu na Instagramu te zaključio kako je nastup Baby Lasagne primjer demonizma.

Usprkos oduševljenoj naciji i raspamećenim pratiteljima Eurosonga diljem društvenih mreža, pjesma i nastup mladog istarskog glazbenika nisu oduševili Dejana Lovrena, slavnog braniča hrvatske nogometne reprezentacije.

Bivši hrvatski reprezentativac nerijetko ističe da je veliki vjernik, Jednom prigodom je objavio fotografiju Isusa kako pere noge apostolima i uz to vrlo inspirativnu misao.

“Na kraju, nije važno što si postigao i ono što imaš. Važno je ono što si prouzročio tim postignućima, važno je koga si inspirirao i koga si učinio boljim. Važno je ono što si vratio”, napisao je Dejan Lovren na svojem Instagram-profilu i izazvao veliko oduševljenje kod svojih pratitelja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.