Horor na aerodromu: Tragična smrt zadesila čovjeka kojeg je usisao motor aviona

Aviomehaničar poginuo u tragičnoj nesreći. Preminuo je nakon što ga je usisao motor Boeingovog putničkog zrakoplova.

Užasnuti putnici na letu KLM-a čuli su užasnu smrt dok su se pripremali za polijetanje za Dansku.

Horor na aerodromu: Tragična smrt zadesila čovjeka kojeg je usisao motor aviona Jeffry Surianto / Pexels
10. 7. 2024

Aviomehaničar poginuo u tragičnoj nesreći. Preminuo je nakon što ga je usisao motor Boeingovog putničkog zrakoplova.

Hitna pomoć je pozvana kada se mlazni motor zapalio. Lokalni tehničar, Abolfazl Amiri, bio je zaposlen kao rutinski radnik na održavanju kada je dočekao svoju jezivu sudbinu u zračnoj luci Chabahar Konarak u južnom Iranu. Oko turbine je uspostavljena sigurnosna zona, što je standardna praksa kako bi se izbjegle fatalne nesreće, izvještavaju strani mediji. Međutim, kada je Amiri shvatio da je ostavio alat u blizini motora, otišao je do osigurane turbine, gdje je usisao motor. . Motor se ubrzo zapalio i pozvana je hitna medicinska pomoć, koja je potom izvadila Amirijeve ostatke iz motora. Užasnuti putnici u zrakoplovu KLM-a čuli su užasnu smrt dok su se spremali poletjeti za Dansku. Iranske zračne vlasti pokrenule su istragu o incidentu. Incident je sljedeći u nizu šokantnih smrti, nakon što je još jedan muškarac preminuo u amsterdamskoj zračnoj luci Schiphol u svibnju.

Prošlog lipnja, međutim, radnik zračne luke umro je nakon što ga je usisao motor zrakoplova u međunarodnoj zračnoj luci San Antonio u Teksasu.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.