Kraj dva zla birajte treći put koji predstavlja Most, koji nije korumpiran i koji nije potkapacitiran

VIDEO: Marija Selak Raspudić: HDZ je koruptivan, a SDP anacionalan. A evo za koga mogu glasati oni koji su nacionalno osviješteni i ne podnose korupciju

Kraj dva zla birajte treći put koji predstavlja Most, koji nije korumpiran i koji nije potkapacitiran Romeo Ibrišević
22. 2. 2024

HDZ je domoljublje svezao uz korupciju, dok je istodobno ljevica antikorupciju privezala uz anacionalne politike zbog čega se politika za mnoge naše građane, sve one koji su istodobno nacionalno osviješteni i antikorupcijski orijentirani, ponovo svela na izbor manjeg zla. Donosimo najzanimljivije dijelove govora Marije Selak Raspudić koje je pripremio Teleskop.hr https://teleskop.hr/hrvatska/video-marija-selak-raspudic-hdz-je-koruptivan-a-sdp-anacionalan-a-evo-za-koga-mogu-glasati-oni-koji-su-nacionalno-osvijesteni-i-ne-podnose-korupciju/?fbclid=IwAR3ygmJlNz-MfofDLogfDAAWr_TWGCy8hlDjvken35tdwBfDfHcEWkPX8kIZastupnica Marija  
 
“Slučaj Turudić na površinu je iznio pokušaj i lijeve i pseudodesne političke ucjene koji se uvijek javlja u prijelomnim trenucima, a čije je jasno odbijanje preduvjet ozdravljenja hrvatskog društva. Njen je sadržaj sljedeći: HDZ je domoljublje svezao uz korupciju, dok je istodobno ljevica antikorupciju privezala uz anacionalne politike zbog čega se politika za mnoge naše građane, sve one koji su istodobno nacionalno osviješteni i antikorupcijski orijentirani, ponovo svela na izbor manjeg zla. No mora li doista biti tako?

Zato se danas obraćam svim onim hrvatskim građanima koji su istodobno i antikorupcijski orijentirani i nacionalno osviješteni s jasnom porukom: na ucjenu koju vam nudi HDZ-ovo kvazidomoljublje s jedne strane i antikorupcijska anacionalna lijeva politika s druge ne morate pristati. Jer postoji i treći put. Postoji hrvatski politički put koji nije korumpiran i koji nije potkapacitiran, a istodobno nije anacionalan i podvrgnut tzv. woke ideologiji. Taj politički put predstavlja Most.

Nade itekako ima, ali vremena i prilike više nemamo previše. Neće se pojaviti nikakva konjica na dalekom obzoru, nikakav Deus ex machina koji bi odradio posao za nas. Nada je samo početni impuls da stanemo na crtu i izborimo se za bolju, pošteniju, u konačnici radosniju Hrvatsku. Ima nas. Znamo, hoćemo i spremni smo”, ističe Marija Selak Raspudić.  
Dokle god hrvatski narod ne bude imao svog autentičnog političkog predstavnika koji oživotvoruje njegovu većinsku političku volju besciljno će lutati između HDZ-ovog korupcijskog domoljublja koje ga vabi švercerskim hrvatstvom i lažne alternative utjelovljene u anacionalnoj ljevici koja ga pokušava snubiti privatiziranjem morala i antikorupcijske borbe.

-

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.