Kauboji nisu, al' REVOLVERAŠI jesu! Furiozna Hrvatska protiv demolirane Furije!

Raspucana, razigrana, pokretljiva, nenadmašna i sjajna Hrvatska i to protiv vice prvaka Europe. Kapa do poda Perkovac & Co. "Kockasta rapsodija"

Bio je to nakon nekoliko godine suše VELIKI COME BACK hrvatske rukometne reprezentacije. 39:29 protiv Španjolske - NESTVARNO. Ovo nismo ni sanjati mogli.

S ovakvom igrom može se i do samog kraja! Odličan posao napravio si IZBORNIČE!

Copyright novog imena: Start!

Kauboji nisu, al' REVOLVERAŠI jesu! Furiozna Hrvatska protiv demolirane Furije! HRS
12. 1. 2024

Početak prvenstva iz snova. Ponizili smo i deklasirali Španjolce pobjedivši ih superiorno s 10 razilike. Bilo ja i 11 u jednom trenutku, a utakmica je završila s rezultatom 39:29!

U susretu 1. kola B skupine Europskog rukometnog prvenstva reprezentacija Hrvatske je u Mannheimu pred 13.293 gledatelja deklasirala Španjolsku sa 39-29 (18-14).
Hrvatska je fantastično ušla u susret. Odabranici izbornika Gorana Perkovca poveli su 5-1, imali su i 11-6, a u 17. minuti i velikih šest razlike (12-6). Prvih 20 minuta igrali smo razigrano i efikasno u napadu, te čvrsto u obrani. U završnici prvog dijela malo smo pali u igru, što su europski doprvaci iskoristili smanjivši do poluvremena na 18-14.

 
 

 

Hrvatska je sjajno ušla i u nastavak, otvorila je drugi dio serijom 4-0 za 22-14. U 35. minuti hrvatski rukometaši su imali devet pogodaka viška (24-15), a u 50. minuti i nestvarnih 11 razlike (34-23).

Hrvatsku su do pobjede vukli Ivan Martinović i Mario Šoštarić sa po osam golova, dok je Tin Lučin zabio pet golova. Kod Španjolaca najefikasniji bili Aleix Gomez Abello s osam golova i Augustin Marcelo Casado sa četiri gola.

HRVATSKA: Mandić, Jelinić, Srna, Načinović, Cindrić, Martinović, Šoštarić; Ivić, Mihić, Glavaš, Šipić, Lučin, Mamić, Duvnjak, Karačić, Klarica

ŠPANJOLSKA: Pered de Vargas, A. Fernandez, D. Dujšebajev, Pecina, Casado, A. Dujšebajev, Abello; Hernandez, Migallon, Odriozola (D. Fernandez), Figueras (Serdio), Canellas, Gurri, Maqueda, Terrafeta, Garciandia

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.