Je li imao 2,7 ili 0,29 promila? Za koji tren znat ćemo je li Banožić bio pod utjecajem alkohola ili ne! DORH se napokon oglašava

BREAKING NEWS: Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru prekida špekulacije o tome je li bivši ministar prouzročio sudar s 0,29, 0,21 ili s 2,7 promila alkohola u krvi, ili je bio trezan, a uskoro ćemo znati i prve rezultate istrage. Mediji su se prethodnih dana gotovo pa natjecali u tome koliko je ministar imao promila u krvi. USKORO VIŠE!!!

Je li imao 2,7 ili 0,29 promila? Za koji tren znat ćemo je li Banožić bio pod utjecajem alkohola ili ne! DORH se napokon oglašava BestGraphics_Com from Pixabay
14. 11. 2023

U medijima su se pojavili podaci da je ministar Banožić bio pod utjecajem alkohola. Prema jednima je to bilo 0,27, prema drugima 2,71, prema trećima o0,21? Potražili smo odgovore u Županijskom odvjetništvu u Vukovara i kazali su nam kako će za koji trenutak poslati priopćenja. Pitali smo ih između ostalog: - Je li nešto od toga točno i jeste li vi uopće bilo kome komunicirali taj podatak. Jednako tako barata se i informacija kako nije provedeno uzorkovanja na mjestu nesreće, već tek sedam sati potom u Bolnici Osijek.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.