Odabranica preminulog nogometaša rodila je sina (za kojeg nikad nije saznao)

"Zauvijek ću biti zahvalna za naše vrijeme provedeno zajedno, koliko god kratko bilo, i prekrasan blagoslov koji si mi ostavio", napisala je nakon njegove tragične nesreće.

Odabranica preminulog nogometaša rodila je sina (za kojeg nikad nije saznao) Instagram/Kelly Kay
3. 4. 2023

Spencer Webb bio je igrač američkog nogometa koji je prošlog srpnja umro od pada s litice. Webb je igrao za sveučilišni nogometni tim Oregon Ducks. Njegova partnerica Kelly Kay objavila je da je trudna mjesec dana nakon njegove smrti. "Napravili smo anđela prije nego što je nebo dobilo novog. Sve što si ikada želio bilo je biti otac. Znam odozgo da ćeš biti najbolji." Sada se 30-godišnjakinja oglasila na društvenim mrežama i objavila rođenje njihov sin. "Spider Webb 3/30/23", napisala je fotografiju na kojoj drži novorođenče.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Kay (@kellykay)

30-godišnjakinja je sa svojim pratiteljima podijelila tijek trudnoće i žalovanje za pokojnim partnerom. "Šest mjeseci smrti. Šest mjeseci života. Pola godine je prošlo tako brzo. Pola godine vremena koje je stalo. Tvoj glas, tvoj smijeh, tvoj miris, tvoje šale, tvoja energija, sve je to još uvijek tu. Nikad neću razumjeti zašto se to dogodilo", napisala je pola godine nakon njegove smrti. "Zauvijek ću biti zahvalna na našem zajedničkom vremenu, iako je bilo kratko, i prekrasnom blagoslovu koji si mi ostavio", dodala je. "Rekli smo zauvijek i to smo i mislili. Volim te u ovom životu i u svim ostalim."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Kay (@kellykay)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.