Hrvatska je održala izbore 1992., u tijeku rata, neka ih održi i Zelenski ako mu je odista stalo do Ukrajinaca i njihovih elementarnih demokratskih prava!

VIDEO: Eurozastupnik ukorio EU, ali i Ukrajinu da ne poštujući pravo Ukrajinaca na demokratske izbore onemogućavaju Ukrajince da odluče tko će ih i kako voditi.

- Stanovnici Ukrajine koji ginu u rovovima nemaju nikakvu šansu reći što misle o ratu, načinu na koji se vodi i svojoj budućnosti, jer Volodimir Zelenski ne želi izbore i vlada "čeličnom rukom"!

Hrvatska je održala izbore 1992., u tijeku rata, neka ih održi i Zelenski ako mu je odista stalo do Ukrajinaca i njihovih elementarnih demokratskih prava! EP / mislav kolakušić Twitter
29. 2. 2024

Mislav Kolakušić danas je na plenarnoj sjednici žestoko prozvao čelnike Europske unije, ali i samog Volodimira Zelenskoga koji ne dozvoljava izbore u Ukrajini i samim time svojevoljno utječu na volju Ukrajinaca da sami odlučuju o svojoj sudbini. Eto što je poručio:

- Ukrajinski narod mora imati priliku na demokratskim izborima potvrditi ili promijeniti svoje vodstvo i svojim izborom odlučiti želi li nastaviti rat i tko će ga voditi u tom ratu. Ukrajinski predsjednik Zelenski u ovom trenutku nema namjeru održati izbore iako mu mandat istječe u svibnju. Hrvatska je održala izbore 1992., u tijeku rata, u trenutku kada je 30% teritorija bilo okupirano.

Trenutno vodstvo Europske unije koje stalno govori o nekakvim demokratskim standardima i maltretira države poput Mađarske i Poljske zbog izmišljenih kršenja demokratskih načela ne vidi nikakav problem da Ukrajinu u ratu vodi vodstvo bez izbornog legitimiteta, a da stanovnici Ukrajine koji ginu u rovovima nemaju nikakvu šansu reći što misle o ratu, načinu na koji se vodi i svojoj budućnosti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.