Globalistima poput HDZ-a, DP-a, SDP-a, Možemo, jedina su brana suverenisti, Pravo i pravda su ama baš sve suprotno od njih

Kolakušić u Sisku: Globalisti nas žele uvući u rat, ne dopuštaju nam da sami odlučujemo o svojoj sudbini.

Pravo i pravda su trenutno najžešći kritičari vladajući. I dok su drugi utihnuli, dok je Milanović zašutio jedini koji i dalje žestoko proziva presuđenu zločinačku organizaciju je Mislav Kolakušić.

Globalistima poput HDZ-a, DP-a, SDP-a, Možemo, jedina su brana suverenisti,  Pravo i pravda su ama baš sve suprotno od njih Igor Stažić / Start
27. 5. 2024

- To je onaj globalizam o kojem govorimo već dugi niz godina, to je onaj globalizam koji vas uvlači u sve ono zlo koje nema nikakve veze s nama i koji nam uopće niti ne dopušta da sami odlučujemo o svojoj sudbini, o svojem gospodarskom putu, o svojim granicama, kazao je danas u Sisku Mislav Kolakušić, predsjednik političke stranka Pravo i Pravda.

Predstavili su i program za nadolazeće izbore za Europski parlament u Sisku, na gradskom Korzu, prilikom čega je nositelj liste Mislav Kolakušić dao sljedeću izjavu:

“Vidimo i da pojedine države Europske unije najavljuju mogući ulazak u rat Rusije i Ukrajine. Prije neki dan je Orban rekao da će se to dogoditi. Ja sam mu vjerovao, kao i nebrojeno puta prije kada je nešto rekao jer jednostavno zna o čemu govori i o čemu govore lideri država članica EU.

Danas pojedine države kažu da će direktno poslati svoje vojnike u rat u Ukrajini. Šta to znači za nas u Hrvatskoj i ostale države članice? Mi kao članica NATO-a bit ćemo u direktnom vojnom sukobu koji s nama nema nikakve dodirne točke. To je onaj globalizam o kojem govorimo već dugi niz godina, to je onaj globalizam koji vas uvlači u sve ono zlo koje nema nikakve veze s nama i koji nam uopće niti ne dopušta da sami odlučujemo o svojoj sudbini, o svojem gospodarskom putu, o svojim granicama, o svemu onome što bi građani jedne države trebali samostalno odlučivati. To je globalizam koji, nažalost, ima jedno ružno lice, lice zla. I to lice je ono lice protiv kojeg se moramo svi zajedno u Europi boriti.

Kolakušić je istaknuo da  je jučer Marine Le Pen pozvala Giorgiu Melloni i Fratelli d’Italia da se okupe, da suverenističke snage idu zajedno: “Ja se nadam da će to dovesti do određenih rezultata jer rezultati koje će u ostalim državama Europske unije polučiti suverenisti, bit će značajni, u nekim državama i do 30 posto. Mi se borimo u Hrvatskoj da barem jedan ili dva mandata uzmemo globalistima jer je gotovo sigurno da će globalisti imati u Hrvatskoj, znači, SDP HDZ, Možemo i ostali, najmanje devet predstavnika u Europskoj uniji i da-njih devet će primati tu visoku plaću, ali hajdemo učiniti da tu famoznu visoku plaću ne primaju svih njih 12.”

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.