Dejan Kovač žestoko po Miroslavu Škoru kojeg pita: - A kako je njega dočekala kanadska vojska na granici kad je pred rat emigrirao

- Dok je padala istočna Slavonija bio sam u Županji i velika većina Slavonaca je bježala samo s vrećicama..., napisao je na svojoj Facebook stranici iznimno aktivan potencijalni predsjednički kandidat aludirajući na žestoke kritike Miroslave Škore koji želi zaustaviti migrante i hrvatskom vojskom i koji je napustio pred rat elegantno Hrvatsku. Nastavio je ironično:

- Nitko nije pozvaniji od Miroslava Škore da priča o ratnim migracijama.
Nek' nam elaborira kako je njega dočekala vojska na granici prilikom ulaska u stranu zemlju...

Dejan Kovač žestoko po Miroslavu Škoru kojeg pita: -  A kako je njega dočekala kanadska vojska na granici kad je pred rat emigrirao Bojan Haron Markičević
6. 11. 2019

Napisao: Borut Černelić

Snimili: Bojan Haron Markičević i Mario Draušnik

Koliko god da je Miroslav Škoro objašnjavao da je već živio izvan Hrvatske i prije početka Domovinskog rata te da se s malim djetetom vratio u ratom zahvaćenu Hrvatsku, svako malo javi se netko s aluzijama na kukavičluk, a i dezerterstvo. Sad je to uradio prof. Dejan Kovač, potencijalni predsjednički kandidat i Škorin suparnik. Pozvao se na Škorinu želju da policiji u sprječavanje prodora i nereda koju izazivaju pojedini migranti uključi i Hrvatsku vojsku. Hrvatski stručnjaka s diplomom prestižnog američkog sveučilišta Princeton iznimno ironično je naglasio kako se tu radi o Škorinom licemjerstvu te da on zapravo nije uopće pozvan da o tome govori jer je sam prošao kroz migracije i nigdje nije naišao na stranu vojsku koja onemogućava stradalnicima da bježe od patnje. Kovačeva aluzija odnosi se na Škorin boravak u Kanadi gdje se je i zaljubio i započeo životnu vezu koja i danas traje.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.