Hrvati uhitili krijumčara Slovenca na granici!: - "Prevozim čaj!", mrtvo hladno im je odgovorio, no oni su mu živahno stavili lisice na ruke

Prevozio je ogromne količine droge koju je imao namjeru prodati za novogodišnje blagdane.

Kriminalac je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave Sisak.

Fotografija je simbolična. Srdjan Zivulovic/Bobo
3. 1. 2024

"Prevozim čaj u rinfuzi", rekao je policiji 32-godišnji slovenski državljanin na graničnom prijelazu Hrvatska Kostajnica. On i njegov 32-godišnji suputnik, državljanin BiH, mislili su da će u Hrvatsku ući na prevaru, no nitko od dežurnih službenika tijekom granične kontrole nije im povjerovao da je riječ o čaju Droge Portorož. Zaplijenjeno je 796,8 grama ecstasyja, koji je bio namijenjen preprodaji, pretpostavlja se za proslavu Nove godine, javlja Jutarnji list. Ne zna se točno gdje je droga trebala biti isporučena.

Kriminalac je odmah uhićen i uz kaznenu prijavu zbog neopravdane proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave Sisak. S obzirom na to da se radi o stranom državljaninu, i za njih je zatraženo zadržavanje jer postoji opasnost od bijega.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.