Australski frizer otkrio trik kako poslije spavanja ukrotiti razbarušenu kosom i kako bez pranja izaći na ulicu

 
Alex Fuchs, vlasnik tvrtke Fuchs Hair i australski mega popularni frizer zna kako ukrotiti nestašne uvojke u uzornu dnevnu frizuru. -  Navečer prije spavanja nanesite "suhi šampon" na kosu s udaljenosti od 30 centimetara, koji će tijekom noći upiti sva ulja s vlasišta. Kad se ujutro probudite, kosa će vam biti čista, a frizura postojana. Ovo je trik koji će vam uštedjeti puno vremena ujutro

Australski frizer otkrio trik kako poslije spavanja ukrotiti razbarušenu kosom i kako bez pranja izaći na ulicu torinocomunicacao from Pixabay
13. 9. 2020

Vrhunski stručnjak za frizuru iz Sydneya rekao je za The Sun da noć prije morate razmišljati o savršenoj frizuri. Sve što morate učiniti je nanijeti SUHI ŠAMPON na kosu prije spavanja.

 
Foto: torinocomunicacao / Pixabay

Zahvalni čitatelji već su se pojavili na Twitteru nakon objave na The Sun. Jedan od njih je, između ostalog, tweetao kako bi 'volio da sam ovo znao puno prije'.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.