Zabuna u zračnoj luci: Libanonska premijerka umjesto Giorgie Meloni poljubila njenu pomoćnicu (VIDEO)

Slatka greška, ali može se dogoditi da će asistentica morati promijeniti frizuru.

Zabuna u zračnoj luci: Libanonska premijerka umjesto Giorgie Meloni poljubila njenu pomoćnicu (VIDEO) Palazzo Chigi - Presidenza del Consiglio dei Ministri / facebook
29. 3. 2024

Libanonski premijer Najib Mikati napravio je simpatičnu pogrešku tijekom dočeka talijanske premijerke Giorgie Meloni u zračnoj luci u Bejrutu u srijedu navečer, kada je po izlasku iz zrakoplova zabunom poljupcima i zagrljajem pozdravio osobnog premijerovog pomoćnika. Društvenim mrežama kruži video na kojem se vidi kako Mikati nakon izlaska iz zrakoplova ljubi i grli premijerovu pomoćnicu Patriziu Scurti, koja kao i premijer ima dugu svijetlu kosu na oba obraza. Također su odjeveni u slična tamna odijela s hlačama.
 

Premijer zatim napravi nekoliko koraka s njom, ali ga zaustave suradnici. S njima se vraća do stepenica aviona, gdje nedugo potom poljupcima i zagrljajima dočekuje premijera.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.