Stjepan Hauser iskreno o vezi s Jelenom Rozgom: "Tada mi je to išlo jako na živce..."

- "Živciraju me glasine koje kruže da smo oboje homoseksualci! Bila je to prava ljubav, no obaveze su nas sputale"! Stjepan Hauser otvorio je dušu i ispričao detalje o propaloj vezi s popularnom  pjevačicom. Između ostalog i kako su se upoznali.

Stjepan Hauser iskreno o vezi s Jelenom Rozgom: "Tada mi je to išlo jako na živce..." Arhiv AM/osebni arhiv
17. 10. 2023

Čelist Stjepan Hauser slovi za jednog od najvećih zavodnika na Balkanu. Svojedobno je bio u vezi s jednom od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Jelenom Rozgom.

O njihovoj vezi govorio je u emisiji na HRT-u između ostalog i o danu kada su se upoznali:

- "Super sjećanja. Upoznali smo se u West Innu. Bio je izbor za Miss Universe. Išao sam tamo gledati izbor i onda... Vidio sam je i svidjela mi se više od svih djevojaka. I tako je sve počelo", otkrio je i dodao da ga živciraju glasine koje kruže da su oboje homoseksualci.

"To su gluposti. Tada mi je to užasno išlo na živce. Budući da je to bila prava ljubav, živjeli smo zajedno dvije godine", rekao je. Podsjetimo, Hauser i Rozga bili su u vezi više od dvije i pol godine. Razloge zbog kojih su prekinuli željeli su tada zadržati za sebe, no nagađalo se da su različite obveze glavni razlog prekida.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

37-godišnji Hauser s Lukom Šulićem je, s kojima su stvarali pod imenom 2CELLOS, razišli su se nakon američke turneje 2019. godine, kada su odlučili krenuti svatko svojim putem. Za to vrijeme Šulić se više posvetio obitelji i nedavno je postao sretan četvrte članice obitelji, kao i njegov kolega objavio je i solo album "The Four Seasons".

Hauser se intenzivnije posvetio glazbi i koncentraciji. Prošle je godine obožavatelje razveselio novim albumom "The Player", a ove je godine na prvoj samostalnoj turneji koju je nazvao "Rebel with a Cello" tijekom koje će 25. listopada nastupiti u zagrebačkoj Areni.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.