Poboljšana verzija - BMW i3 sada ima puno bolji sustav kontrole vuče

Zajedno s osvježenim BMW-om i3, bavarska tvrtka uvela je i svoju sportskiju inačicu modela i3, koja također ima puno bolji sustav kontrole vuče.

Poboljšana verzija - BMW i3 sada ima puno bolji sustav kontrole vuče BMW
5. 1. 2018

Prema BMW-u, novi sustav kontrole proklizavanja, koji je razvijen kako bi se bolje nosio s električnim pogonom s bržim razvojem snage, ima 50 puta brži vremenski odaziv te poboljšava vuču i stabilnost automobila u nepovoljnim uvjetima vožnje, kao što je brzo zakretanje u takvim vremenskim uvjetima.

Svojim visokim okretnim momentima i trenutnim reagiranjem na svaki pokret akceleratora, elektromotori već čine značajno veće zahtjeve za sustavima stabilnosti vožnje od konvencionalnih jedinica snage ", objašnjava Peter Langen, voditelj razvoja šasije u BMW-u.

Novi sustav kontrole proklizavanja neće ostati rezerviran samo za električno vozilo, već će u budućnosti biti integriran i u pogonske sustave plug-in hibridnih vozila te vozila koja imaju motore s unutarnjim izgaranjem.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.