Mačić je zapeo na autocesti. Ono što je uslijedilo oduševit će vas

Happy and za macu koja se slučajno zatekla na brzoj prometnici. Radnik autoceste spasio kućnu ljubimicu!

“Dobila je najbolji božićni poklon – spasio si joj život”, glasio je jedan od komentara za dobro djelo.

Nema ništa bolje od priče sa sretnim završetkom, pogotovo u blagdansko vrijeme.

Mačić je zapeo na autocesti. Ono što je uslijedilo oduševit će vas Facebook/Zavetišče Horjul
27. 12. 2023

Sklonište Horjul objavilo je na Facebooku vrlo dirljivu objavu o mačkici koja se preplašena i ozlijeđena našla uz rub autoceste. Kako se vidi iz objavljene fotografije, crno-bijeli mačić izgubljeno je lutao uokolo, ali iz objave nije jasno kako je ondje završio. Napisali su: "Autocesta, Lipce. Mali miš svoj život do kraja života može zahvaliti nalazniku, policiji i Darsovčanima. Od sada ćemo se mi brinuti da joj se ovako nešto nikada ne dogodi opet."

Ali to naravno nije bio "miš", nego prekrasna maca. Nakon opasnog događaja koji je za mačića mogao završiti tragično, on je sada srećom na sigurnom u skrbništvu djelatnika skloništa. Nema sumnje da će uskoro pronaći dom pun ljubavi.
 

Brojni pratitelji zahvalili su skloništu na spašavanju i zbrinjavanju malenog dlakavog stvorenja. “Umorna točkica, točno zna da je u dobrim rukama”, napisao je netko. “Dobila je najbolji božićni poklon – spasio si joj život”, glasio je jedan od komentara. Oglasio se i radnik Darsa Matić: "Izgleda da imam smisla za tjeranje mačaka", najavio je i odmah dobio odgovor: "Ti si heroj!"
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.