VIDEO: Supruga snimala nogometaša kada je skočio s visoke stijene, no onda se to dogodilo

“Njegova žena i djeca sada su sami u hotelu s njegovim stvarima. Zaista strašna nesreća. Djeca su vidjela kako je otac skakao i kako više nikada nije isplivao. Skočila je za njim u more... to je grozno”, rekao je član obitelji.

31-godišnji nizozemski turist preminuo je prošlog utorka nakon što je skočio s visoke litice na Mallorci u Španjolskoj.Navodno se radilo o bivšem nogometašu Mouradu Lamrabatteu.
 

VIDEO: Supruga snimala nogometaša kada je skočio s visoke stijene, no onda se to dogodilo @kln_cn
19. 5. 2022

31-godišnji nizozemski turist preminuo je prošlog utorka nakon što je skočio s visoke litice na Mallorci u Španjolskoj.Navodno se radilo o bivšem nogometašu Mouradu Lamrabatteu. Lamrabatte nije dobro procijenio situaciju prije skoka i udario je u stijene. Tragični događaj u međuvremenu je snimila njegova supruga s unajmljenog broda. "O moj Bože", uzviknula je nesretna žena dok je njezin suprug udarao o stijene. kada je onesviješten pao u more. Njegovo tijelo pronađeno je na dnu more.Nakon nesreće javili su se iz pokojnikovog kluba Vitesse.

 
Pogledajte video s upozorenjem

Video možete pogledati OVDJE ili. u priloženom tweetu ispod - ali na licu mjesta stoji upozorenje da je isječak vrlo "opasan".

Preberite več na Metropolitan.si

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.