Budite nesavršeni, takve vas volimo! Korisnice Tindera rekle su što muškarci nikako ne bi trebali raditi na Tinderu

Tinder se neprestano bavi statistikama o modernoj potrazi za romantikom putem specijaliziranih aplikacija. Međutim, ovdje je igra zavođenja malo drugačija, pa je pametno znati što funkcionira - a što ne. Laganjem možete nekoga brzo impresionirati, ali na tome nećete izgraditi trajnu vezu. Možda ćete nešto uloviti za jednu noć, ali to je jako loše reputacije.
 

Budite nesavršeni, takve vas volimo! Korisnice Tindera rekle su što muškarci nikako ne bi trebali raditi na Tinderu 5688709 from Pixabay
7. 2. 2022
#1 Previše'selfija' i premalo fotografija s prijateljima i obitelji

Nitko ne želi kod kuće imati opsjednutog patološkog narcisa s vlastitim imidžom, pa su žene na Tinderu očito vrlo oprezne prema znakovima koji bi mogli nagovijestiti pretjeranu samozadovoljstvo. Previše selfija i premalo fotografija s prijateljima i obitelji odaje dojam izoliranog, asocijalnog, preopterećenog dječaka koji će previše vremena provoditi pred ogledalom (i na društvenim mrežama).

Ali pazite – ne bi sve fotografije trebale biti grupne. Nitko nema vremena pogoditi tko ste na slici.

#2 Previše  razotkrivajuće fotografije

Muškarci, pohrlite li na Tinder s profesionalnim fotografijama na kojima ste fotošopirani do gotovo neprepoznatljivosti, nećete nikoga prevariti. Prema anketama, korisnike Tindera više privlače fotografije na kojima muškarci pokazuju svoje nesavršenosti. Što su ove fotografije prirodnije, opuštenije, razigranije, to su veće šanse da neće biti zanemarene.

#3 Fotografije e ribama

Ne, ovo nije metafora slabog uma, jer govorimo o stvarnim ribama. Na Tinderu očito dosta muškaraca objavljuje fotografije na kojima pozira sa svojim ulovima iz obližnje rijeke, jezera ili mora. Za ovu pojavu kažu da je toliko česta da se čak pojavila u anketama u kojima se muški korisnici pitaju mogu li odložiti svoje ulovljene šarane, jer im to ne donosi bonus bodove.
 

#4 Informativna biografija

Životopis ne bi trebao služiti samo za opisivanje vaših impresivnih postignuća (čestitke za onu čitalačku značku u 4. razredu), već prije svega za pružanje aktualnih informacija koje bi mogle biti važne potencijalnom novom partneru. Ovdje je naglasak na lokaciji – gdje živite i kako živite. Tjedan dana u glavnom gradu, vikend na farmi? Gdje točno u okolici Zagreba? Kakav je vaš stil života, koliko sati dnevno radite, koliko slobodnog vremena imate i tako dalje. Dakle, nije dovoljno samo napisati da ste iz Dalmacije.
 

#5 Laganje

Na Tinderu se brzo javlja iskušenje laganja. Ipak, skriveni ste u zaklonu vlastitog gnijezda – zašto ne? Ali na kraju, laganje neće postići ništa osim otjerati potencijalno velike kandidate. Laganjem možete nekoga brzo impresionirati, ali na tome nećete izgraditi trajnu vezu. Možda ćete nešto uloviti za jednu noć, ali to je jako loše reputacije.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.