"Za pod bor", djeca bi za nastupajuće blagdane igrače konzole i digitalne igračke

Amazon.com, vodeći svjetski internetski dućan, donio je top listu darova za najmlađe za nastupajuće blagdane, sve odreda darove po cijeni od 30 do 300 dolara. Sasvim očekivano, riječ je o gadgetima i elektronskim igračkama

"Za pod bor", djeca bi za nastupajuće blagdane igrače konzole i digitalne igračke Graphic News
17. 12. 2017

Pripremio: Lukas Miošić

Tehnološki pokloni su ove godine na vrhu lista želja djece. Prednjače igrače konzole, interaktivni ljubimci, gadgeti i digitalne igračke. Pred same blagdane vodeći online dućan, amazon.com, donio je prema vlastitim istraživanjima, temeljenim na interesu potrošača, jedinstvenu top listu najtraženijih darova "za pod bor". Djeca širom svijeta, kojoj su dostupni internet i kupovina "preko žice", čiji roditelji mogu udovoljiti njihovim željama..., jedinstveni su u izboru. Igrače konzole, interaktivni ljubimci, gadgeti i digitalne igračke predvode i ne baš predugačku listu darova koje djeca očekuju ispod božićnog drca.

Online kupovina sve više uzima udio u ukupnoj svjetskoj trgovini, a tako i igračaka. Amazon. com, jedan  od najvećih internetskih dilera svjetskih knjiga, časopisa, glazbe, DVD-a, videa, elektronike, računala, softvera, odjeće i pribora, cipela, nakita, igračaka... Jedno je od referentnijih mjesta na kojima se sa preciznošću može kazati za čime u svijetu u ovom trenutku vlada najveći interes.

Graphic News, izvor podataka: Amazon.com

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.