Otvorene prijetnje Plenkovića upućene DORH-u najoštrije osuđujem! Po njemu je Hrvatska zemlja u kojoj korupcija neomatano teče

Dalija Orešković frapirana je napadnom predsjednika Vlada na autonomnu instituciju Državnog odvjetništva. Takozvani "četvrti stup" vlasti po "Rule of low" trebao bi biti za njega nedodirljiv. Da tome nije tako svjedoči i Plenkovićev napad na državnu odvjetnicu kojoj je poručio da mu je "žao što i ona nije tu, ili tamo." 

Saborska zastupnica je poručila:

- Izvanrednu press konferenciju, sazvanu povodom uhićenja ministra Darka Horvata i istrage koja obuhvaća i potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića, predsjednik Vlade Andrej Plenković završio je riječima "bussiness as usual". Time je samo potvrdio da je tijekom svog šestogodišnjeg mandata pretvorio Hrvatsku u državu u kojoj korupcija neometano teče.
Otvorene prijetnje upućene DORH-u najoštrije osuđujem! A sve snage društva pozivam da podrže rad svih nadležnih tijela. Vrijeme je da se u borbi protiv korupcije udruže sve snage! Na riječi Andreja Plenkovića kako ništa neće ugroziti HDZ-ovu vladavinu, pokažimo mu kako nije u pravu.

Otvorene prijetnje Plenkovića upućene DORH-u najoštrije osuđujem! Po njemu je Hrvatska zemlja u kojoj korupcija neomatano teče Bojan Haron Markičević
19. 2. 2022

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.