Islamist uzvikivao Allahu Akbar pa nožem ubio njemačkog turista. Napadač je veći bio osuđivan

Strava u srcu Pariza! Policija je poručila: Molimo izbjegavajte područje u blizini Eiffelovog tornja! ”Jedna osoba je poginula, a druga je ozlijeđena nakon što je napadač napao prolaznike u središtu Pariza, napisao je u subotu francuski ministar unutarnjih poslova.

Islamist uzvikivao Allahu Akbar pa nožem ubio njemačkog turista. Napadač je veći bio osuđivan pexels-keira-burton
3. 12. 2023

Foto: pexels-keira-burton (slika je simbolična)

Jedna osoba je poginula, a druga je ozlijeđena nakon što je napadač napao prolaznike u središtu Pariza u blizini Eiffelovog tornja, napisao je u subotu francuski ministar unutarnjih poslova Gerald Darmanin
“Policija je upravo hrabro uhitila napadača koji je napao prolaznike u Parizu, oko Quai de Grenelle. Jednu preminulu i jednu ozlijeđenu osobu zbrinule su pariške vatrogasne brigade. Molimo izbjegavajte to područje”, objavio je Darmanin na društvenoj platformi X, bivšem Twitteru. 
Osumnjičeni je prišao turističkom paru i nasmrt izbo njemačkog državljanina, rekao je. Muškarca je potom lovila, a ona je čekićem napao druge dvije osobe prije nego što je zaustavljen elektrošokerom i uhićen. Ozlijeđenima je pomoć ukazala Hitna pomoć, javljaju mediji.
“Policija je upravo hrabro uhitila napadača koji je napao prolaznike u Parizu, oko Quai de Grenelle. Jednu preminulu i jednu ozlijeđenu osobu zbrinule su pariške vatrogasne brigade. Molimo izbjegavajte to područje”, objavio je Darmanin na društvenoj platformi X, bivšem Twitteru. Osumnjičeni je prišao turističkom paru i nasmrt izbo njemačkog državljanina, rekao je. Muškarca je potom lovila, a ona je čekićem napao druge dvije osobe prije nego što je zaustavljen elektrošokerom i uhićen. Ozlijeđenima je pomoć ukazala Hitna pomoć, javljuju medji.

Protuteroristička jedinica javnog tužiteljstva priopćila je da još nije pozvana na sudjelovanje u istrazi.

“Policija je vrlo brzo neutralizirala napadača. Pokušali smo spasiti život ovog čovjeka. (…) Ljudi koji su napadnuti bili su turisti”, rekao je dr. Patrick Pelloux za BFM TV.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.