I psi plaču u Ukrajini! Rusi ubili domaćina koji je išao u ljekarnu, suprugu i dvije kćeri su ranili u vatrenoj potjeri

Tuga najveća. Ubili oca, ranili majku i dvije curice, a pas nijemo ostao čuvati automobil i mrtvo tijelo svog gazde. U Novoj Kakhovki, gradu od 45.000 stanovnika, koji su danas rano ujutro osvojili Rusi padaju i nevine žrtve.

Četveročlana ukrajinska obitelj uputila se zajedno s njemačkim ovčarom, kućnim ljubimcem, poslijepodne u ljekarnu po nužne medikamente. Ničim izavani Rusi krenuli su u potjeru za Hondom Accord. Otvorili su paljbu iz jurećeg automobila na nevinu obitelj i psa.

Oca su ubili, a djevojčice i majku su ranili i odvezili u nepoznatom smjeru. Navodno natrag u grad gdje su im pružili pomoć. Bezživotno tijelo muškarca ostalo je pored obiteljske Honde Accord. Pas je ostao pored svog gazde.

Rano ujutro Rusi su iz pravca Krima napali i osvojili Novoj Kakhovku, strateško mjesto između rijeka Dnjepra i Moločne i poluotoka Krima koji se prije ruske okupacije vodom snabdijevao iz Tavrije. Nakon što su osvojili lokalni aerodrom, mjesnu upravu, hidrocentralu, Rusi su ovladali i vodoopskrbnim sistemom i pokušavaju ga hitno staviti u funkciju opskrbljivanja vodom Krima koji je bez kvalitetnih izvora vode od 2014.

Rusi su pucali po automobilu mještana Tavríyska, koji su se usudili pod opsadom otići u Novu Kahovku po hitnu medicinu.

I psi plaču u Ukrajini! Rusi ubili domaćina koji je išao u ljekarnu, suprugu i dvije kćeri su ranili u vatrenoj potjeri Nova Kohotkta/FB
27. 2. 2022

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.