BOŽIĆNA HEROINA! Profesor je i zbog nje na slobodi na blagdanske dane u svom toplom tomu, a "Mulcu", njegovim roditeljima, ravnateljici i ministru poručila je da se pogledaju u ogledalo

"Ženo, svaka čast. Podrška profesoru! Prijekor mulcima, ravnateljici, ministru...!" TKO JE ŽENA KOJA NAS JE DIGLA NA NOGE I NATJERALA NAS DA SE UPITAMO PA GDJE MI TO ŽIVIMO POBOGU! Tamara Šoić, nastavnica Tehničke škole iz Rijeke senzibilizirala je cijelu Hrvatsku! Njeno moćno pismo podrške Profesoru, branitelju Domovinskog rata kojeg su huligani, đaci isprovcirali i izludili pročitano je javno milijune puta.

Samo na Startovoj FB stranici zabilježeno je 756.987 pregleda, njena snažna poruka podijeljena je 1398 puta, a komentirana 2270 puta!

Bravo gospođo, svaka riječ na mjestu. Inače ne idem na nikakve skupove, proteste, ali za ovoga gospodina profesora bih išla bez razmišljanja dati mu podršku koju zaslužuje, samo je jedan od na tisuće komentara koji su preplavili društvene mreže.

BOŽIĆNA HEROINA! Profesor je i zbog nje na slobodi na blagdanske dane u svom toplom tomu, a "Mulcu", njegovim roditeljima, ravnateljici i ministru poručila je da se pogledaju u ogledalo Tamara Šoić / Facebook
23. 12. 2023

Donosino samo neke od na tisuću komentara zahvale Tameri Šoić koja je svojim društvenim angažmanom odigrala veliku ulogu u spašavanju Profesora zagrebačke strojarske škole.

Gospodjo, kapa dopoda! Svaka čast da ste istupili u javnost. Jer nitko se ne usudi reči istinu, našem nadr ministru! A taj učitelj, gospodin je bio toliko isprovociran sigurno ne prvi puta da je jednostsvno izgubio živce! Što bi svaki normalan čovijek učinio. Nismo svi isti. Kažu nije smio ipak je učitelj, ali ipak je i on čovijek od krvi i mesa! A ova današnja mladež što dalje to to su gori. Uopče nemaju poštovanja ni respekta prema starijima! Neki čak i roditelje tuku i provociraju. Čast izuzecima. Sramota kakav naraštaj ostavljamo. Puna podrška profesor

Bravo ženo. Sve je rečeno

Užas! Zbog par razuzdanih, neodgojenih, bezcutnih i bahatih studenata covjeku u sekundi unistavaju zivot … Ministar, novinari umjesto da cuju obje strane price uzimaju pravdu u svoje ruke i razapinju covjeka bez da su trepnuli. Netko je morao skrenuti pozornost sa postojecih afera, kriminala i korupcija pa ajde “mali covjek” je bio na dohvat ruke. O savjesti i svjesti je suvisno govoriti i prizivati ju u nasem trulom drustvu. Sramite se svi koji ste sudjelovali u ovom lincu!!

Bravo za autoricu ovog članka...
Idemo svi na ulice da se mjerodavnima utuvi u glavu PRAVDA i PRAVDA, a maloljetnike zatvoriti...sniziti zakonski godine života za sprovođenje istog...jer balavci-huligani će odrasti i po onoj poslovici "vuk dlaku mijenja, a ćud nikada" ...bit će nasilnici jer u mladosti "nitko im nista ne može"... g.Fuksu velki minus... kao i policiji, ravnateljici škole, a i roditeljima te neodgojene djece!!!!!!
Kolege profesora u zatvoru - šutite? Neka vas bude sram ..pljuc

Bravo,odlično napisano i nažalost istina....podrška profesoru

Svaka čast gospođo. Odlično napisano.Vaš profesor treba podršku od svih svojih radnih kolega i kolegica jer jednog dana isto ih (nažalost) čeka od učenik

Ako ovo prođe bez adakvatne javne reakcije, samo će ohrabriti takvo nasilje prema profesorima. I gospodin neće biti jedini, već samo prvi u nizu. A prvi se uvijek pamti…poslije postaje tradicija. Nadam se da će se netko od istraživačkih novinara pozabaviti detaljnije time. Od ravnateljice do Ministarstva. Dragi profesori, učitelji i ostali djelatnici u prosvjeti, jasno je da niste u lakoj poziciji, ali mislim da je gđa Šoic pokazala hrabrost i stav koji treba slijediti.

Jako dobar tekst, kolektivno su kolege morale dati potporu profesoru i izaći na ulicu. Danas on sutra vi, nije li vrjeme za konkretnije korake.

Bravo profesorice. Tuzno je.da sute u.drugi brojni vasi kolege.
.treba cuti i njihov glas....jer moze se.desiti i jos neka slicna situacija i nekom drugom...jer Ministar obrazovanja osudjuje profesora a time i presutno daje vjetar huliganima..
Quo vadis Hrvatska?

Žalosna i istinita priča hrvatske svakodnevice. Učitelji doista, često rade u nemogućim uvjetima. Djeca, odgojena da je prihvatljivo ponašati se štemerski, frajerski, bahato, podcjenjivački, naprave cirkus i zvjerinjak u razredu. Gađaju profesora predmetima, dobacuju prostote, provociraju, onemogućavaju normalan rad i zabavljaju se na tako pogrešan način. No, mislim da se to nikako ne može uopćavati, jer većina djece i roditelja je jako u redu, ali zabrinjava da će ovi prvi prevladati. Mnogi ne razumiju bit problema. Učitelj je žrtva. Teško je i neugodno učitelju reći da ne može normalno raditi, jer je empatija upitna, ili je nema. Nadam se da će netko u ovoj situaciji ipak realno procijeniti, potruditi se sagledati suštinu problema. Moja puna podrška profesoru i nastavnici koja je to lijepo opisala!!!

Bravooo za tekst , podrška čovjeku koji je u životu učio da bi djecu učio,a ne da bi njega njegovi učenici tukli ,sramota države ,sramota sustava i premijera koga uglavnom nije briga za nikoga ...njemu je dobro.Profesoru treba pomoći podrškom i izbaviti ga iz ralja sistema u kome su se vrijednosti obrnule i vode nas sve u propast


 
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.