Prlja laže kad kaže da je ovo pjesma o Armagedonu, to je parodija o Putinu, femniziranim muškarcima u suknjama i na štiklama te otuđenoj Europskoj uniji

VIDEO: "Mućki provokatori" idu na Euroviziju s pjesmom koju su "podložili" Hitlerovim brkovima, raketama i refrenom: - Mama idem da ratujem!

Ako ovo nije pjesma o Putinu, ako ovo nije parodija o muškarcima u suknjama i na štiklama i ako ovo nije drska poruka EU..., onda mi nismo dobro čuli!

 

Let 3 sjajno se našali s našom zbiljom. Rockeri koji tvrde da je pjesma nastala "prije više od 5000 godina" zapravo drsko izvrću istinu, jer sve govori da je riječ o gruboj sadašnjosti.

Posljednji put u finale Eurosonga plasirali smo se 2017. Hoćemo li uspjeti ovaj put? Prosudite sami.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL Goran Kovacic/PIXSELL
12. 2. 2023

Hrvatska je dobila novog predstavnika za Eurosong na Dori. Izbor su vodila tri voditelja - Mirko Fodor, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca. Među 18 glazbenika Hrvatsku je najviše uvjerio riječki bend Let 3 s pjesmom Mama ŠC!. Nisu očekivali pobjedu.
 
 


Let 3 su provokativni rokeri iz Rijeke. Njihova pjesma Mama ŠČ! kod naših južnih susjeda izaziva veliku pozornost kako medija tako i javnosti, i zbog brojnih provokacija koje su rockeri izazvali u prošlosti, piše Eurovizija.com.
 


"Mama ŠČ je Božja pjesma, naš nastup će sigurno ostati zabilježen u povijesnim knjigama i udžbenicima. Jedva ga čekamo", rekao je frontmen Prlja.

"ŠČ je najstariji poznati spis, skladba je nastala prije više od 5000 godina, čak i prije sumerskih vremena, lansirat će je nasa.hr u orbitu kako bismo gledali izvedbu i tako se spasili od nadolazećeg Armagedona", on je dodao.
 

Skladbe, koje nisu uspjele

Na izboru se osim pobjedničke pjesme moglo čuti još 17 drugih koje su predstavili više ili manje poznati glazbenici: Top of The Pop ft. Mario 5reković - Putovanje, Yogi - Ljubav na prvi pogled, Boris Štok - Grijeh, Tajana Belina - Dom, Krešo in kisele kiše - Kme kme, Maja Grgić - I Still Live, Barbara Munjas - Putem snova, Đana - Free Falin', Patricia Gasparini – I Will Wait, The Splitters – Lost And Found, Hana Mašić – Nesreća, Damir Kedžo – Angels And Demons, Martha May – Distance, Detour – Master Blaster, Meri Andraković – Bye Bye Blonde, Eni Jurišić – Kreni dalje i Harmonija disonance – Nevjera (Lei, lei).

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.