Što darovati dečku za Valentinovo? Dobri stari Tabac stiže u posve novom mirisnom izdanju, spoj grejpa, korijandera...

Dan je ljubavi za manje od dva tjedna. Čime iznenaditi supruga, dečka, sina, oca... Upravo za Valentinovo stiže legendarni Tabac, ali u posve novom izdanju. Idealan za poklon. Svemirski turizam, holivudske produkcije i 50 godina slijetanja na Mjesec – beskrajna prostranstva i mistika svemira oduvijek su fascinirali ljude. Bude se istraživački duh i nikada utažena čežnja. Miris koji nudi odgovor na tu čežnju zove se: Tabac Man Gravity. Nepogrešivi miris za muškarca koji točno zna čime se želi okružiti u vlastitom svemiru. Tabac Man Gravity prati zahtjevnoga, prizemnog znalca, koji odiše naglašenom privlačnošću te time istodobno ističe svoju muževnost. Miris i proizvodi za njegu s jedinstvenim akordom „stardust“ u trgovinama će biti dostupni od sredine veljače 2021., pred samo Valentinovo.

Što darovati dečku za Valentinovo? Dobri stari Tabac stiže u posve novom mirisnom izdanju, spoj grejpa, korijandera... Tabac
5. 2. 2021

Mirisi povezuju muškarce s iskonskom snagom elemenata i tako stvaraju jedinstvenu karizmu. Tabac Man Gravity poigrava se s mističnom privlačnošću svemira i prenosi tu draž na muškarca. Miris omogućuje bijeg iz svakodnevice te energično i snažno podaruje samopouzdanje i muževnost.
Mineralna svježina s jedinstvenim akordom
Nenadana mineralna dubina prati fascinantne aromatske note drva u novoj mirisnoj kompoziciji serije Tabac Man. Čak i pojedinačni sastojci mirisa daju predodžbu o jedinstvenoj privlačnosti koja se krije u mirisu Tabac Man Gravity: slatkasto gorka živahnost grejpa, živahna aromatična mirisna nota korijandera i dragocjeno ulje geranije, koje je poznato po svojem stimulirajućem učinku. Jedinstveni „akord stardust“ čini ovu kreaciju osobitom: Izvorni akord zvjezdane prašine inspiriran mirisom svemira sastoji se od svjetlucavih aldehida, metalnog ružinog oksida, mineralnog evernila i mošusa u prahu. Miris, koji će vaša osjetila odvesti na mistično putovanje u udaljenu galaksiju.
 Ulje lavande, akord grejpa i akord stardust kao gornja nota, sredina mirisa sazdana je od ulja geranije, ulj sjemena korijandera, akordi ouda, a donja nota od ulja pačulija, mošusa, tonka-graha. (Native)

Eau de Toilette 30 ml                   119 kn
Eau de Toilette  50 ml                  174 kn
After Shave Lotion  50 ml            139 kn
 
„Tabac Man Gravity odvest će vaše misli u beskonačnost svemira. Tajanstveni svijet u kojem zbog aromatičnih i drvenih mirisnih nota prevladavaju mirisi muževne moći i snage i u kojem je izražena nevjerojatna mineralna svježina čistih nijansi (akordi aldehida). Metalne note ruže i bistrina i suptilnost mošusa podaruju dodatne akcente svježine. Ovaj miris predstavlja muževnost u njezinu najblistavijem i najčišćem obliku.”
- Alexandra Kalle, voditeljica razvoja mirisa


Tabac Man Gravity je dostupan u drogerijama Müller i DM od sredine veljače 2021.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.