Sjajni darovi za najmilije! Kada su čarobni mirisi u zraku… Onda je opet Božić. Odabrali smo za Vas ono najbolje iz mirisne škrinjice

Uhvatite čarobni trenutak i darujte svojoj dragoj i dragome ljubav, vrijeme, poštovanje, a zašto ne i pomadice i parfeme. Pred nama je, i to vrlo skoro, vrijeme najdražih obiteljskih blagdana, stoga donosimo savjete, kako ju, kako ga, usrećiti.

Potrudili smo se predložiti Vam nekoliko sjajnih proizvoda iz niše sve popularnijeg brenda "Mäurer & Wirtz "

Sjajni darovi za najmilije! Kada su čarobni mirisi u zraku… Onda je opet Božić. Odabrali smo za Vas ono najbolje iz mirisne škrinjice Mäurer & Wirtz/press
27. 10. 2022

Uhvatite čarobni trenutak i darujte svojoj dragoj i dragome ljubav, vrijeme, poštovanja, a zašto ne i pomadice i parfeme. Pred nama je vrlo skoro vrijeme najdražih obiteljskih blagdana i donosimo Vam savjete kako ju, kako ga, usrećiti. Kad je vječna sreća tako blizu da je možeš posegnuti i dodirnuti. Kad se, kako je sudbina htjela, nađeš na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ljubav se često čini potpunom slučajnošću – trepni i propustit ćeš je. Ali što ako ove trenutke možete nositi sa sobom zauvijek? Mirisi koji vas obavijaju dan za danom omogućuju vam da ponovno uhvatite najupečatljivije trenutke.

Potrudili smo se predložiti Vam nekoliko sjajnih proizvoda iz niše sve popularnijeg brenda "Mäurer & Wirtz "

Svečani ukrašeni bor, svijeće, kolačići, božićne pjesme i čarobni mirisi – sve to budi blagdansku atmosferu. Ni u jedno doba godine ne volimo poklanjati mirise toliko kao u božićno vrijeme.

Od naša četiri osjetila osjet mirisa je najneposrednije povezan slikama posebnih ljudi ili trenutaka. Za takve trenutke preporučamo nekoliko mirisnih ideja koje će zasigurno oduševiti, a i blagdani su skoro tu.

Novi senzualni mirisi za žene i muškarce s.Oliver Scent of You slave te navodno slučajne susrete, ova čarobna iznenađenja i neopisive prve dojmove – kao da su zapisani u zvijezdama. Nova serija mirisa dostupna je u trgovinama od kraja kolovoza 2022.

Magija je u zraku
Mirisi nam omogućuju da zaronimo u čarobne trenutke koji leže u nama: naša sjećanja. Od naša četiri osjetila, miris je ono koje je najizravnije povezano s našim sjećanjima na posebne ljude ili trenutke. Bilo da se radi o mirisu koji je doletio u prolazu, o intenzivnom, intimnom doživljaju mirisa koji nosi određena osoba ili o mirisu džempera ili šala koji odmah priziva u sjećanje onoga tko ga nosi. Mirisi zavode osjetila, potiču asocijacije i pomažu nam da se prepustimo osjećajima. Zato namjerno koristimo mirise kako bismo ostavili trajni senzualni potpis.

 

Betty Barclay Wild Flower


Ženstvena svježa i cvjetna kombinacija. Miris slobode i prirodnosti. Betty Barclay Wild Flower naglašava prirodnu ljepotu žene i inspirira žene koje ga nose da samopouzdano kroče svojim putem, da ostanu dosljedne sebe i da u svakodnevici nadmaše same sebe. Za sve one žene koje uživaju u cvjetnim mirisima – Betty Barclay Wild Flower donosi malu promjenu godišneg doba za Božić.

Betty Barclay Wild Flower
Eau de Parfum Natural Spray, 20ml, € 18,50 / 139,41 kn*
*Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

s.Oliver Scent of You 


Ženstveno-svježa kompozicija. Ženski miris s.Oliver Scent of You zavodi, budi emocije i naglašava čaroliju posebnih trenutaka. Svježe note mandarine i kruške dolaze do izražaja zahvaljujući cvjetnog buketa ruže, božura i jasmina. Kombinacija bijelog mošusa, sandalovine i pačulija daje ovoj luksuznoj kompoziciji elegantan i kremast završetak.

s.Oliver Scent of You
Eau de Toilette, 30ml, € 20,50 / 154,48 kn*
*Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.




s.Oliver Selection Eau Intense za žene

Ženstvena kompozicija odiše svježinom s iskričavom gornjom notom mandarine i kruške obasjanom ženstvenim cvjetnim buketom božura i jasmina. Ovo je zaokruženo kombinacijom bijelog mošusa, sandalovine i pačulija, pružajući elegantan kremasti dodir.

 

Gornje note: mandarina, sočna kruška, crna ribizla
Note srca: ruža, jasmin, božur
Donje note: sandalovina, pačuli, mošus
 

Suvereno, samouvjereno i zavodljivog intenziteta – tako se predstavlja novi ženski miris s.Oliver Selection Eau Intense Woman. Inspiriran kremastim akcentima i divnim cvjetnim notama s.Oliver Scent of You miris je kompozicija koja osvaja neodoljivom karizmom sto ga čini savršenim odabirom za posebne trenutke. S.Oliver Scent of You ženski miris topi se u koži i očaravajuće je senzualan pratilac za svako ponovno okupljanje. Posebni sastojci u muškom mirisu čine ga jednako nezaboravnim i vrlo prepoznatljivim mirisom za svaku priliku. Oba mirisa donose čaroliju posebnih trenutaka, uvjeravajući vas da sve u životu ide kako treba.

s.Oliver Selection Eau Intense Woman
Eau de Toilette Natural Spray, 30 ml, € 25,50 / 192,16 kn*
*Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

Otto Kern Ultimate Black


Elegantan miris za svakog čovjeka koji želi postići puno. Kao nijedan drugi muški miris, Otto Kern Ultimate Black kombinira karakteristike ultimativnom aurom s nepogrešivom muškošću. Ovaj miris nepredvidljivo je uzbudljvia kompocizija svjezih egzoticnih nota sa toplim, senzualnim i shim nijansama.

Otto Kern Ultimate Black
Eau de Toilette Natural Spray, 30ml, € 16,95 / 127,73 kn*
*Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

Tabac Wild Ride


Autentičan, muževan, snažan: Tabac Wild Ride zrači muževnom, aromatičnom eksplozijom mirisa s motom: no risk – no ride. Citrusno-drvenasto-aromatičan miris živahne jačine. Ovim paketom ispod božićnog bora bi se svaki čovjek radovo. Enjoy the ride.

Tabac Wild Ride
Eau de Toilette, 75ml, € 18,95 / 142,90 kn*
*Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

Otto Kern Signature EDP


Intenzivne i orientalne note za elegantno i stilski osviješteno samoizražavanje. Otto Kern Signature EDP je miris čija privlačnost odgovara odlučnom, modernom i samouvjerenom identitetu muškarca koji ga nosi.

Otto Kern Signature EDP
Eau de Parfum, 30ml, € 25,00 / 188,39 kn*
*Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

PR OBJAVA

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.