Shakira ogolila dušu u intervjuu godine i prvi put progovorila o Gerardu Piqueu: "Bio je to trenutak brutalne iskrenosti"

Za razvod je kriva njegova nevjera i nemaju sve bajke happy end! Iskusila to iz prve ruke jedna od najpopularnijih svjetskih glazbenica.

 U svom prvom intervjuu nakon oproštaja od bivše nogometne zvijezde Barcelone iznijela je niz intimnih detalja o raskidu sa s bivšim, s kojim ima dva krasna sina.

Shakira ogolila dušu u intervjuu godine i prvi put progovorila o Gerardu Piqueu: "Bio je to trenutak brutalne iskrenosti" Shakira / Instagram
28. 2. 2023

Nemaju sve bajke sretan kraj. Kolumbijska glazbena zvijezda to je iskusila iz prve ruke Shakira, Nemaju sve bajke sretan kraj. Kolumbijska glazbena zvijezda iskusila je to iz prve ruke Gerardom Piqueom.

Shakira i bivši nogometaš Barcelone razišli su se zbog Piqueove navodne nevjere, a Shakira je sada priznala da ju je cijela stvar jako povrijedila. Bila je na zemlji, istaknula je, ali odlučno dodala da se uspjela podići.
 

U razgovoru s meksičkim novinarom Enriqueom Acevedom s Televise Shakira je objasnila koliko ju je razvod povrijedio, pogotovo jer je za to kriva nevjera.

"Oduvijek sam bila emocionalno ovisna o muškarcima, moram priznati", otkrila je Shakira i nastavila:

- "Bila sam zaljubljena u njega, u ljubav, ali mislim da sam sada cijelu priču uspjela shvatiti iz druge perspektive. Danas, osjećam da sam sama sebi dovoljna i vjerujem da kada se žena suoči s problemima u životu, ona iz njih izađe jača. Ali kada izađe jača, to je zato što je znala svoje slabosti, prihvatila svoju ranjivost i izrazila ono što osjeća. Učinila sam to shvaćajući da sam sam sebi dovoljna. Nešto što sam mislila da nikada neću moći biti. Sada se osjećam potpunom."

U više od pola sata dugom intervjuu, Shakira je inzistirala na tome da se "ne ostvaruju svi snovi u životu", prije nego što je dodala:

-"Ali život nađe način da ti se na neki način oduži i mislim da se to meni dogodilo sa svoje dvoje prekrasne djece koja me ispunjavaju ljubavlju svaki dan."

Pripravna sam za posve novu fazu života

Rastanak od Piquea opisala je kao "trenutak brutalne iskrenosti" tijekom kojeg je shvatila i shvatila i tko su joj pravi prijatelji. Sada kaže da je "spremna za sljedeću rundu" svog života.

"Živjela sam život bogatašice, živjela sam i život ljigavca. Shvatila sam da je bol jednostavna emocija koju uvijek pokušavamo izbjeći, ali ona je dio života. Sada imam više povjerenja u sebe, " kaže Shakira koja je razgovor zaključila riječima: "Uvijek morate imati vjere. Vjeru u sebe."
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.