Severina je u prozirnoj haljini ostavila obožavatelje bez daha, a osmislila je i ovaj (neočekivani) modni dodatak

Severina je nedavno žurila na Visu. Ako je suditi prema videu koji je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu, glazbena zvijezda odlično se provela na odmoru.
 

Severina je u prozirnoj haljini ostavila obožavatelje bez daha, a osmislila je i ovaj (neočekivani) modni dodatak Instagram/ @severina
26. 7. 2023

Prekrasan zalazak sunca i pogled na more iskoristila je za poziranje i ples uz Sade i njezin hit The Sweetest Taboo. Po mnogima jedna od najbolje odjevenih u regiji Severina i na odmoru bira zanimljivu odjeću i dodatke, prenosi portal
Elle.si.

Tako je ovoga puta za večernji izlazak odabrala svilenu haljinu maxi kroja. Iz svoje fantastične kolekcije torbi, s kojom se prvi put pojavila u javnosti 2018. godine na otvorenju outleta, izvukla je stari adut. Riječ je o torbi poznate talijanske modne kuće Valentino iz kultne Rockstud linije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Modna kuća izbacila je razne verzije ovog kultnog modela s nitnama, a Severina u svom ormaru ima možda onu najefektniju. U to su vrijeme bile u trendu prozirne PVC torbe (i cipele). Ni Valentino mu nije odolio pa je ovaj vrlo impresivan prozirni model uvršten u Rockstud liniju.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.