Severina je podijelila tako emotivnu fotografiju zagrljaja sa sinom i izazvala brojne komentare

Popularna pjevačica podijelila je fotografiju na društvenim mrežama, kojom je otkrila što joj znači sve na svijetu.
 

Severina je podijelila tako emotivnu fotografiju zagrljaja sa sinom i izazvala brojne komentare Instagram/Severina
6. 3. 2023

Severina je nedavno svoje internetske prijatelje oduševila fotografijama snimljenim na odmoru iz snova na Maldivima. Pjevačica se tamo rado vraća, ali ovoga puta na odmoru je doživjela još više: s njom je bio i sin jedinac Aleksandar koji je proslavio 11. rođendan. "Sretan ti rođendan anđele moj, najveća ljubavi moja, sine. Ti si sve što imam, “ napisala je tada, otkrivši i da im je društvo radio njen menedžer Tomica Petrović.

Pjevačica je i ovoga puta objavu na društvenoj mreži Instagram posvetila njemu, koji joj znači najviše na svijetu. Prekrasan trenutak, zagrljaj sa sinom, prikazala je i napisala:

“Oklop na prsima.” Fotografija je skupila brojne lajkove i komentare, a jedan od njih glasio je: “Samo majka razumije što ovo znači... cijeli svijet na prsima... prekrasno." Severina je 2012. godine dobila sina s bivšim partnerom Milanom Popovićem s kojim vodi dugogodišnju bitku oko skrbništva.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.