Salma Hayek na hrvatskom magičnom otoku gradi kuću iz snova (sve pojedinosti o drugom domu hollywoodske dive donosi arhitekt Amer Tanović)

Amer Tanović, mostarski arhitekt koji radi skice, sjajnu je vijest otkrio u podcastu "Sredina": - To je mali otok u Hrvatskoj, neću otkrivati ​​detalje, jer je to Salmino mjesto za bijeg od svjetla reflektora.

Tanović je 17 godina živio je u New Yorku, a kako je otkrio za podcast 'Sredinom', mostarskog portala Bljesak, surađivao je sa slavnom glumicom i na projektu njenog "rezervnog doma" u Hrvatskoj.


 

@bljesak.info Kako sam pravio kucu #salmahayek u #hrvatska Amer Tanovic, arhitekta iz #mostar u #podcast #sredinom ♬ original sound - Bljesak

Salma Hayek na hrvatskom magičnom otoku gradi kuću iz snova  (sve pojedinosti o drugom domu hollywoodske dive donosi arhitekt Amer Tanović) Salma Hayek / Instagram
26. 7. 2023

Glumica Salma Hayek zaljubila se u hrvatsku obalu prije četiri godine. Ondje je 2019. snimila film Protect My Wife s glumcima Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom. No sada je svoju ljubav prema Hrvatskoj proširila - gradi kuću na jednom od hrvatskih otoka. Vijest je otkrio arhitekt Amer Tanović koji priprema nacrt za kuću.

Tanović je vijest otkrio u podcastu "Sredina".

- To je mali otok u Hrvatskoj, neću otkrivati ​​detalje, jer je to Salmino mjesto za bijeg od svjetla reflektora - rekao je.

Dodao je da glumicu nije prepoznao u prvi mah, jer glumce ne poznaje po izgledu. Arhitekt je posao dobio preko tvrtke u New Yorku. Prema njegovim riječima, holivudska zvijezda je jednostavna žena koja voli provoditi vrijeme u Hrvatskoj, jer joj tamo ne trebaju tjelohranitelji. Uživa u svojim susjedima, sa svojom obitelji i prijateljima. Od 2009. godine u braku je s francuskim milijarderom François-Henrijem Pinaultom s kojim ima 15-godišnju kćer Valentinu.

Ostali su otvorenih ustiju: Salma Hayek s fotografijo ob svetovnem dnevu bikinijev skoraj 'zažgala' splet

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.